Nieuwsbrief 113 - StartSpiritueel - 7 maart 2009
 
  Bloesem  
 

Er was eens een volk dat iedere lente een groot bloesemfeest vierde. Als de vruchtbomen in bloei stonden, werd iedereen ingeschakeld om de tere bloemetjes één voor één van de takken te plukken. Van de bloesem maakten de bewoners bloesemtaarten en andere prachtige creaties. Maar omdat de bloesem geplukt werd, kregen de bomen geen vruchten en geen zaden om zich voort te planten.
Zo stierven de bomen langzamerhand uit. De bevolking maakte zich daar niet erg druk om, want als er een tekort aan bloesem was verhuisden ze naar een ander gebied. Dat ging zo van generatie op generatie door. Totdat op een keer iemand ontdekte dat als je de bloesem in de lente aan de boom laat hangen, er aan het einde van het seizoen iets groeit dat veel lekkerder en voedzamer is.

Bron: Welkom op zinnigeverhalen.nl dé zingevende verhalensite van Nederland!

 

 
  Seksuele bewustwording als onderdeel van transformatie naar de nieuwe tijd  
 

Jaren geleden heb ik voor mijn afstudeerscriptie aan de academie voor Natuurlijke Geneeswijzen een klein onderzoek gedaan over aandacht voor de emotionele kant van seksuele problemen. Mijn onderzoek heeft aangetoond dat de meeste therapeuten seksualiteit standaard niet uitvragen. Ik denk dat het belangrijk is, dat therapeuten dit wel gaan doen omdat seksuele problemen grotere emotionele blokkades veroorzaken dan aanvankelijk lijkt. Het seksleven is naar mijn mening altijd een afspiegeling van hoe men in of op dat moment in het leven staat. Denk bijvoorbeeld maar aan relatieproblemen. Zodra er ruzie is, verandert er iets in het seksleven. Door uit te zoeken op welke manier iemand reageert en of daar een patroon in zit, ontstaat er een beeld of handvat waar de echte gekwetstheid of een trauma vandaan kan komen. Dit onderzoek levert bewustwording op en via deze bewustwording kan heling plaats vinden. Volgens mij spreekt het lichaam altijd de waarheid omdat seks een uitingsvorm van emotie is. Emotie is altijd heel puur.

Heiligbeen Chakra

Onderzoek heeft aangetoond dat 1 op de 3 mensen (onbewuste) seksuele problemen heeft. Het stuk bewustwording is een lastig aspect. Mensen kunnen geen bewustwording beleven als ze daar zelf nog niet aan toe zijn. Mensen kunnen alleen maar horen wat ze kunnen of willen horen, en datzelfde geldt voor zien, voelen en ervaren. Soms duurt het heel lang (soms jaren) voordat de boodschap aankomt.

<< Lees verder op de website >>

Angela Dol heeft een Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen, Astrologie en Massage in Apeldoorn.
Website: www.angelanatuurlijk.nl

 

 
  Nieuwe initiatief Cirkels van Licht  
 

Lieve Mensen,

Enthousiast brengen wij jullie op de hoogte van ons nieuwe initiatief Cirkels van Licht. Het idee heeft jarenlang liggen sudderen en wachten op een vorm. De vorm is er nu, en wel heel eenvoudig.
Wij vinden het leuk om activiteiten te organiseren rondom spirituele bewustwording. De activiteiten zijn gericht op geven en ontvangen, samen beleven en bezig zijn.
Wij starten op kleine schaal. Dat wil zeggen dat wij tweemaal per maand een avond organiseren in de praktijk en huiskamer. Lees er meer over op de nieuwe website www.cirkelsvanlicht.nl

Ben je ook enthousiast maar kun je niet op dinsdagavond. Mail ons dan wanneer je wel kunt. In de (nabije) toekomst starten we ook groepen op andere avonden en overdag.

Op de website staat een agenda ingevuld. Over sommige avonden zal nog meer informatie volgen. Dit kun je lezen door de website steeds te bezoeken of door je aan te melden voor de Cirkels van Licht programma nieuwsbrief.

Hartelijke groet van
Angela Dol en Peter Terpstra

Wordt ook een van de Cirkels van Licht en meld je aan voor een van deze avonden en stroom mee. Je bent van harte welkom.

Stuur deze nieuwsbrief door naar bekenden en vrienden
in Apeldoorn en omgeving


Klik op affiche voor een print

 

 
  DIT IS ONS MOMENT  
 

Ditrianum Nieuwsbrief Maart 2009 - Speciale Editie

DIT IS ONS MOMENT
door Patricia Diane Cota-Robles

Wij durven dit een Speciale Editie te noemen omdat wij het gevoel hebben dat deze boodschap die wij doorgeven HEEL belangrijk is voor ALLE Lichtwerkers op de planeet. Ongetwijfeld hebben velen van ons zich verdwaald gevoeld, of gevangen door negatieve emoties. En nu we in 2009 zitten, zijn deze gevoelens wellicht sterker dan ooit tevoren. Wat is ons doel in het leven? Waarom zijn wij hier? Ongetwijfeld hebben wij allen onszelf deze vragen meer dan eens gesteld.

Lees en deel deze boodschap met al je naaste Lichtwerkers! DIT IS ONS MOMENT

 

 
  Traditionele Chinese kruiden en acupunctuur  
 

Waarvoor dient Chinese geneeskunde?

De Chinese geneeskunde kan worden gebruikt bij tal van klachten, zoals:

Aandoeningen die door stress worden veroorzaakt zoals slaapstoornissen, psychevegetatieve uitputting enz.
- Aandoeningen van de luchtwegen
- Aandoeningen aan de urinewegen en geslachtsorganen (menstruatieproblemen)
- Allerlei pijnklachten
Alsmede bij:

  • Hart- en vaatziekten
  • Huidproblemen
  • Kinderziekten
  • Vermoeidheid, gebrek aan energie (lusteloosheid)
  • Maag- en darmklachten
  • Nekklachten, rugklachten
  • Ouderdomskwalen

<< lees meer op de website >>

 

 
  Energetische krachten  
 

De Almacht is de Schepper van AL ER IS en de gehele Schepping is ontstaan door Energetische ''Geestelijke Lichtkrachtenergieën''. De gehele Wereld en ook de Mensheid zijn een deel van die Schepping van AL ER IS. Ieder Mens kan met zijn eigen positieve gedachten een Hemel scheppen en met zijn eigen negatieve gedachten een HEL scheppen. Alles wat wij zelf in gedachten uitzenden komt terug naar ons, want gedachten zijn ''geestelijke energetische energieën''. Deze energetische energieën kunnen zich in alles manifesteren, gedachten, gevoelens, woorden, daden en zaken. Zo scheppen wij steeds weer onze eigen werkelijkheid met onze eigen geestelijke energetische 'gedachten' waar wij zelf baas over zijn. Wordt er ook bewust van hoe krachtig onze eigen gedachten energieën wel zijn.


Afbeelding © is onbekend

Eenheid
De gehele Wereld, ook de Mensheid heeft Energetische Lichtkracht Energieën nodig, anders zouden wij niet kunnen bestaan. Daarom is een Natuurlijke Evolutie nodig om AL ER IS ook te kunnen onderhouden. Daarom moet er Eenheid zijn in alles, ook voor de Mensheid die 'onbewust' in een lager bewustzijn zijn gekomen. De Mensheid wist niets van zijn eigen innerlijke Zielenhart + Geest + Hoger Zelf intelligentie + 10 Master cellen + 10 Chakras + 10 zintuigen af. Weet, alles is opgeslagen in ons eigen 10delig DNA Systeem. Iedere Mens is beschermd met de Heilige Geometrie, mits wij ook geloven en vertrouwen in onze eigen innerlijk zelf. Daarom zet ook je EGO terug in je zielenhart dan wordt het Eenheidbewustzijn in je gewekt. Daar zijn wij zelf baas over, hoe wij in het leven staan, is ook wie we NU zijn, zijn we daar tevreden mee? Blijf altijd verbonden met je innerlijke zelf die altijd bij ons blijft, zit in ons eigen Lichtlichaam en in ons Aards lichaam. Zielenhart IS ons eigen innerlijke Energetische Geestelijke IK = EGO is onze eigen persoonlijkheid, wordt bewust ervan we hebben EENHEID in onszelf nodig.

<< Lees verder >>

 

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Heb je een spirituele website: meld hier je link aan.
(Heb je nog geen spirituele website: neem dan contact op met mij)

Voor op- en aanmerkingen: StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)
Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.