Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 41 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 7 april 2005

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl

Beste mensen,

Op verzoek van een aantal vragen via mails, heb ik besloten deze en andere nieuwsbrieven anders te gaan opzetten. De frequentie hiervan wordt ook regelmatiger: dwz. dat de nieuwsbrief van StartSpiritueel om de twee weken uit gaat komen. Ik hoop mij hieraan ook te kunnen houden :))

De inhoud krijgt meer het karakter van het laatste spiritueel nieuws. Nieuws die ik via de mail binnenkrijg en/of nieuws uit het gastenboek, prikbord, enz. In tegenstelling tot de vermelding uit de vorige nieuwsbrief is plaatsing gratis. Je kunt je nieuws versturen naar dit mail-adres. StartSpiritueel bepaalt zelf welke teksten worden geplaatst. Voor een betaalde vermelding in de nieuwsbrief kun je kijken bij de advertentie tarieven.

Het blijkt dat er veel moeilijkheden zijn voor wat betreft het inloggen en plaatsen van een bericht in het Prikbord. Ik weet niet wat de reden hiervan is, omdat dit een externe dienst is. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw Prikbord systeem. Misschien weet iemand een goede optie hiervoor ?

ik hoop iedereen hiermee weer van dienst te zijn.

Hartelijke groet,

Peter Terpstra / Webmaster StartSpiritueel


Mirror centre news week-14

Special van de week: BEN JIJ IN BALANS ?
Meet het en je weet het. (Unieke balansmeting met de Merid tegen zeer gereduceerd tarief)
Gebaseerd op de eeuwenoude principes van de acupunctuur is het tegenwoordig mogelijk om met moderne technologie snel en objectief de energie (on)balans van de meridianen in uw lichaam te meten en te behandelen.

Elke zaterdag van 14 tot 20 uur ENERGIE-dag. TOEGANG GRATIS.
Kennismakings- en ontmoetingsdag voor bezoekers en docenten.

Voor meer info: www.mirrorcentre.nl


As we are in a SHIFT of consciousness, and moving Forward, sometimes it can feel if we are going to FAST.
Our Dna-changes are slowly integrating and are causing sometimes difficulties for us.
Feelings of sickness, total exhaustion, neck-and head pains, viruses which will not respond to medicine, and so on.

The most important one is this total exhaustion or sleeping-pattern.
Our sleeping behaviours change again, and some days we will feel very fit after 5 hours sleep, and another day we won't have enough after 8 hours sleep.

Also another pattern of sleep occurs. Maybe you have noticed that, when you go to sleep, after 2-3 hours you are wide awake.
Or after 5-6 hours.
For the most of us, this hour of awakeness, is a bit of a problem during our daily routines, because jobs are not adjusted to the changes we are making (yet).

Dreams which are vivid after awakening and during daytime, feelings of NOT really being on Earth are also an issue for a lot of people.

But, you know : WE are Ascending, if we have all of this, or some of this!

Please think about the thoughts you put into the Universe if you worry about this.
Is that what you want ?
Or, do you accept that these changes you are going through, are for a reason, and you can focus on positive thoughts ?

EveryThing has a Reason and NoThing is a Coincidence !!


There is this song on the radio, here in the Netherlands and probably in more countries, it goes like this:
"Feel the rain on your skin, no one else can do it for you, only you can let it in...!!"

Songtexts are sometimes so beautiful !!
And SPIRI too ...

Join our Community, via the websites, for updates of What's going on, on our Planet and see the Movies on the MastersSite, on the Homepage now : ChristCousciousness, or at the Page : Tribute to Heaven;
Enjoy !

In Love and Light we share!


Sim and Marina

EnlightenYourself and Marina'sMasters


KIikt u op www.weerschijn.nl/Nieuws.html. voor het laatste nieuws van Weerschijn dat ditmaal in het teken staat van Rouw op het werk.

U treft o.a. aan:
  • De Tempelpoort: over ruimte voor rouw op het werk
  • Agenda in het kort!
  • Rouwverwerking op maat binnen bedrijven: advies, beleid en begeleiding (protocollen en rouwverlof)
  • HR director Schering Plough: afscheid nemen en professioneel werkgeverschap
  • Uitgave Ruimte voor Rouw op het werk met richtinggevende suggesties voor de rouwende werknemer, collega's en managers.

Speciale aandacht voor het bandstemmen fenomeen in de nieuwsbrief? dit mede doordat de film www.whitenoisemovie.com uitkomt op 14 april en dat deze film eigenlijk te veel ge hollywoodnyseerd is, oftewel het zet een hele andere voorstelling neer van het bandstemmen en beelden fenomeen.

NIEUWSBRIEF – Spiritual Breakthrough - 2005 - Suzy Mulders , reiki master, holistisch counsellor, spiritual researcher.

Hallo , medereizigers op het spirituele pad

Graag zou ik je aandacht willen vestigen op een geweldig nieuw initiatief van vereniging Spiritueel WegWijs. Ze hebben rond het succesvolle E-boek “Blijde Herinnering “ van Patrick Brusselaers een audio-visueel groeipakket samengesteld met ongelooflijk veel download-materiaal. Het heet het “Life Changing Download Pakket”. Voor slechts een eenmalig bedrag van 20 euro krijg je permanent toegang tot een totaal-pakket van :

  • maar liefst 8 inspirerende E-boeken (waaronder het E-boek “Blijde Herinnering) ;
  • Affirmatie-software ;
  • Audio’s en video’s rond meditaties, mandala’s, workshops en life-channelings over individuele en planetaire bewustzijnsverandering ;
  • Hartverwarmende muziek op MP3’s om rechtstreeks op je eigen CD te zetten ;
  • Heel veel bonus-materiaal ;

Ik was zeer onder de indruk van zowel de kwaliteit als de pracht van het aangeboden materiaal. Ronduit schitterend samengesteld. Patrick Brusselaers, de bedenker en samensteller van het pakket vertelde me het volgende erover :

‘Het Life Changing Pakket is gericht op het openen van het hart-centrum. Eenmaal het hart zich opent, vindt je energie-systeem automatisch z’n natuurlijke balans... We hebben heel veel audio- en videomateriaal ingelast die mensen zullen ontroeren en het gevoel geven dat ze diep geliefd worden op een niveau wat ze niet eerder konden toelaten, dit door allerlei klanken, warme woorden en mooie beelden. Dit was mijn intentie en dit zijn ook blijkbaar de reacties van veel mensen. Als je hart zich eenmaal opent voor de energie van universele ‘koestering ‘ en geborgenheid, krijgt je leven een totaal andere kleur en laat je een totaal nieuwe, frisse wind door je leven waaien. Het levensplan van de ziel begint zich dan spontaan aan je te openbaren in de vorm van vreugdevolle creativiteit en een diep verlangen de aarde bij te staan in haar evolutionaire bewustzijnssprong !”

Het pakket is een heerlijk geschenk aan jezelf. Ga zelf maar eens kijken op hun site. Hier is de rechtstreekse link :

http://home2.pi.be/brus01/wegwijs_Life_Changing_DownloadPakket.htm


Muziekhealing

Ellen Sombroek

Hoorn

In juni/juli 2005 organiseer ik weer een aantal healingavonden in Hoorn met de cd “de sound van Venus”.

Dit zal plaatsvinden in een groep van maximaal 10 personen.

Voor meer informatie over de data, informatie over de healingavond en voor opgave kun je me mailen Mail Ellen

Wanneer je aan deze avond deel wilt nemen, moet je zelf een matje/luchtbed en een slaapzak meenemen.

(Voor opgeven svp niet reageren via reply maar mailen naar Ellen zelf.)


HSIN TAO

“Adem en beweging verenigd in meditatie.

De weg naar Innerlijke Stilte.”

Hsin Tao is een bijzonder krachtige techniek voor persoonlijke heling en herstel. Het is gedurende de laatste 1350 jaar geheim gehouden in de Chinese Shaolin Tempel.

Hsin Tao is speciaal ontworpen voor het volwassen lichaam. Het is een serie verbazend eenvoudige oefeningen, die niet alleen heel zacht, maar ook heel effectief zijn voor herstel van lichaam, ziel en geest. Deze methode is gemakkelijker te leren dan de ons bekende vormen van yoga. Het heeft een kalmerend en genezend effect tot op een zeer diep niveau, waardoor de beoefenaar van Hsin Tao zich veel levendiger voelt. Het kan thuis, op het werk, en op elke rustige plek beoefend worden zonder dat er speciale hulpmiddelen, kleding, oefenruimten of trainers nodig zijn.

Eeuwenlang hebben alleen de hoogst ingewijde monniken van de Shaolin Tempel toegang gekregen tot deze verjongings-technieken. Uiteindelijk zijn deze methoden, die als heilig worden vereerd, vrijgegeven, zodat iedereen van 18 jaar of ouder de weldaad hiervan kan ervaren.

Anders dan de traditionele vormen van yoga is Hsin Tao - ook wel de “Kunst van de Verlichte” genoemd - meer verwant met de oosterse vechtkunsten. Het is verdeeld in drie delen:

1. Allereerst: herstel en verjonging van het lichaam.

Deze oefeningen worden staande gedaan en brengen de beoefenaar in een diepe staat van innerlijke rust en gewaarwording, terwijl het lichaam van binnenuit versterkt wordt. Energie stroomt moeiteloos naar vitale centra, versoepelt de gewrichten, versterkt de organen en herstelt en verlevendigt de hele stofwisseling. Dit is geen serie van bewegingen, zoals bij de vechtkunsten, maar één, cirkelvormige beweging.

2. Vervolgens: herstel en kalmering van de geest.

Deze oefeningen worden zittend op een kussen op de grond, dan wel zittend op een stoel gedaan. Hand- en armbewegingen worden gecombineerd met ademhaling. Dit brengt de beoefenaar in diepe meditatie. Hierdoor komt de geest opvallend snel in een staat van kalmte en stilte. Deze oefeningen versterken ook de nieren, lever, milt en wervelkolom.

3. Tot slot: versterking van de persoonlijke levensenergie.

Een simpele ademtechniek brengt de energievoorraad in het centrum van het lichaam weer op peil. Hierbij stroomt versterkte kosmische levensenergie binnen in lichaam en geest.

Door het werkelijk volledige herstel, wat deze techniek brengt, kan het emotioneel evenwicht aanzienlijk verbeteren. Het lichamelijke uithoudingsvermogen, vitaliteit en geestelijke helderheid worden enorm versterkt. En dat alles in korte tijd met betrekkelijk weinig inspanning.

Buiten het Shaolin Klooster geeft alleen

Ratziel Bander trainingen in Hsin Tao

De Basiscursus wordt gegeven op zaterdag 2 april

De voertaal tijdens de workshops in Engels

Start: 10.00 uur. Einde om 17.00 uur.

Plaats: Centrum “De Roos”, PC Hooftstraat 83, 1071 BW Amsterdam.

Routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer wordt je samen met de bevestiging van inschrijving toegezonden.

Workshopprijs: € 170,-.

Meer info kan je lezen op www.hsintao.com

Informatie afkomstig van de: Quintessens Nieuwsbrief van Cobos


Er zijn in deze tijd vele wegen die je naar je Wezenskern voeren. De wegen die wij hanteren zijn:

Spirituele schilderijen, Ziele-Engel Pasteltekeningen , Healingbijeenkomsten, Reiki, Lezingen en Workshops, Cursusweken in Frankrijk en Nederland, Spirituele vakanties in Nederland en Spirituele verdiepingsweken Individuele begeleiding in onze praktijk. Speciale begeleiding voor Spirituele hulpverleners en Lichtwerkers Kosmische teksten die via innerlijk weg zijn ontvangen door Berry Vincenta Ketelaar. www.monade.nl


Asha Institute

Op een byzondere locatie in de bossen van Midden-Nederland.

www.sjamanisme.org


Om kennis te maken met het shamanisme en de opleiding tot shamanistisch genezer is het mogelijk een ééndaagse workshop te volgen.
In deze workshop leer je meer over de achtergronden van het shamanisme, het oudste en meest oorspronkelijke pad van geestelijke ontwikkeling dat de mensheid kent. Duizenden jaren fungeerden de shamanen als mythebrengers, heelmeesters en zieners voor de samenleving waarin ze leefden. De kennis en wijsheid zijn door de eeuwen heen overgedragen van shamaan op leerling.

Je krijgt in de workshop een indruk van de eeuwenoude shamanistische geneeswijzen. De shamaan als healer is de kenner van de menselijke ziel. Voor het genezen van een ziel `reist` een shamaan door middel van een hogere bewustzijnstoestand naar een ‘andere’ realiteit. Deze ‘andere’ realiteit is nauw verbonden met de realiteit van alledag. Wanneer je toegang hebt tot de fijnere bewustzijnslagen kan je dat helpen bij het verkrijgen van helder inzicht, oplossen van problemen en genezen.

Tijdens deze workshop leer je zelfstandig de diepere bewustzijnslagen betreden. Je komt zodoende in contact met je eigen bronnen van kennis en kracht. De gebruikte technieken zijn zeer oud, krachtig en praktisch. Het is dan ook een echte praktische doe-workshop waarbij het zelf ervaren voorop staat. Ongeacht of je besluit de opleiding shamanistisch genezer te volgen is deelname aan de workshop een waardevolle investering voor je persoonlijke ontwikkeling.

Data, tijden en prijs

Shu´ em shamanic healing organiseert deze workshops op
10 April, 8 mei, 22 mei, 18 juni, 3 september, 10 september en
17 september 2005 in Midden-Nederland en Amsterdam

De opleiding start op: 24 september2005

Een workshop start om 10.00 en duurt tot 16.30 uur. De kosten bedragen € 100.
Wanneer je besluit de opleiding shamanistisch genezen te volgen worden de kosten van de introductie workshop in mindering gebracht met de opleidingskosten

Aanmelden
www.shuemamsterdam.nl


De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd:

Charmana, Praktijk voor Spirituele Therapie. Op deze site kun je kennis maken met, en informatie vinden over mijn werkwijze in de praktijk als Spiritueel Therapeute. O.a. Regressie-therapie en Aura-reading / healing.

Aquarion, LoveLife-coaching. Liefdeswebsite met een tantrische visie. Voor singles die willen daten of rouwen. Marion van der Stad is de ervaren, no-nonsense coach, de enige die werkt met theorie en praktijk ineen.


Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel

 

 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.