Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
Nieuwsbrief 74 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 7 september 2006
 
www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl  
 
   
 
Geplaatst 1314 spirituele links in Regio en onderwerp. Meld hier je link aan
 
Geplaatst 417 spirituele artikelen. Plaats hier een artikel
 
Geplaatst 937 advertenties in Regio. Plaats hier een advertentie
  Nieuwe linken Nieuwe artikelen op StartSpiritueel

praktijk voor fotolezen en tarot
Spirituele praktijk voor oa Tarot, engelenleggingen en fotolezen (levende en overleden mensen) te Havelte. Ook beschikbaar op diverse beurzen Bekijk de website voor meer informatie.

Energietherapie bij hooggevoeligheid
Kortdurende trajecten voor mensen met klachten tgv (hoog)gevoeligheid, stress, burnout, ME/CVS, fibromyalgie. Wij werken samen aan aarden, grenzen stellen en innerlijke kracht. Ook bij spirituele groei.

Time2Relax voor ontspanning
Time2Relax voor ontspanning in deze haastige tijd. Op zoek naar een lekkere ontspanningsmassage, Reiki of Hotstone massage? Time2Relax bied het u!

praktijk voor hypnotherapie
praktijk voor hypnotherapie met specialisatie eetstoornissen.

Het Nederlands Instituut voor Metafysica
Het Nederlands Instituut voor Metafysica geeft cursussen over verschillende metafysische onderwerpen en is daarnaast een centrum voor healing en meditatie. Centraal staan de vragen: hoe creëer ik mijn eigen werkelijkheid en word ik mijn eigen meester?

eenvoudig en mooi.
een website voor mensen die toe zijn aan reiki. ook dieren zijn welkom.

Eerin Vink; kunst
Hoi! M`n werk heeft een mystieke / spirituele / fantasy sfeer, ik gebruik veel kleur en hou van een bepaalde rustige/rustgevende sfeer. Maar hoe het er echt uitziet is lastig uit te leggen, kom een keer kijken! :) (zie voor werk uit 2006 eerin.exto.nl)

Holistischepraktijk Healing4you
Binnen de praktijk worden o.a. de volgende therapieen gebruikt: Reiki; Magnetiseren; Healing-; gespreks-; Aroma-; Bachbloesem-;Kleuren-; Kristal-; Ontspanningstherapie en Voetreflexologie.

Ontdek jouw Spirituele Reis
Religie, esterie, occultisme, en nog veel meer. Bewustwording, persoonlijke ontwikkeling. Steeds groeiende, wekelijks een nieuwe pagina. Ontdek jouw reis!

Healer & Symbolist
Informatie over healing, de chakra's, Cosmic & Flower Energies, (genezende remedies), orakel-spreekuur, aanbod van workshops, visualisaties: de Kinderreis van Brandon Bays en oefeningen van Henri de Vidal de St. Germain.

Stap na Stap Counselling en Coaching
De praktijk van Stap na Stap te Den Haag biedt ondersteuning op verschillende gebieden: counselling en coaching voor werk en privé; begeleiding van jongeren; specifieke proces begeleiding zoals bij ziekte of bij sterven en rouw.

Spirituele- Energie
Rainbow-vzw wil een oaze zijn waar de zoekende mens een Regenboogbrug vindt aan betaalbare prijven voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Coaching Spiritueel wegwijs- Géometrie-kristallen- Bio-saneren-opleiding-Spiritual-Art.

Help mee met het ‘Groeitapijt voor Vrede!’

Grootse actie 2006 - 2012 gaat nu van start:

www.zonneglossis.tk

Weekend workshop: 'Maak je krachtschild in ‘Het Paradijs’

We maken na ons kennismakingsritueel bij het medicijnwiel een trancereis op de hartslagklanken van de Sjamanentrom en Tibetaanse klankschalen, comfortabel liggend. We werken deze ervaring creatief uit op ons krachtschild met natuurlijke materialen zoals wilgentwijgen, leer, hout, stenen, verf, veren en bont.

De Klankschaal

oude rituelen en wijsheid van de Q'ero Indianen.

Een Despacho is een offer, waarmee harmonie wordt gebracht. Inca sjamanen brengen heling, gezondheid, welzijn en vruchtbaarheid in hun leefgemeenschap middels despacho`s. Deze training is een unieke kans om door de Qero meesters zelf opgeleid en geïnitieerd te worden in het maken van verschillende vormen van Despacho.

InnerQuest


Persoonlijke evolutie groei
Geestelijke ontwikkeling
Deel 8
Herenigt voor 2012

Onze ZIEL moet voor 2012 gereinigd zijn van al zijn negatieviteit en daar is een goede reden voor. Onze Spirit en Hogere Zelf zijn gescheiden geweest van onze ZIEL, na een lange tijd wil deze evolutie dat onze Ziel weer herenigd wordt met onze Geest en Hogere Zelf. Dit kan pas gebeuren als onze Ziel ook weer puur is. Deze Zielenevolutie heeft de kracht dat dit ook gaat gebeuren bij 21-12-2012 en dan zijn wij weer terug in de 4deof hogere Dimensie van ons eigen bewustzijn.

Als wij gereinigd zijn van onze negatieviteit dan zijn wij ook VERLICHT van al het negatieve dat wij nog in ons hadden en dan zijn wij in balans in onze ego. Dan hebben wij eindelijk rust in onszelf. Alle projectie of polarisatie of manipulatie hebben dan geen kracht meer, want negatieviteit VERSTOPT onze informaties en daarom is deze opruiming ook echt nodig om onze ZIEL te VERLICHTEN.

Wij krijgen al voor 2012 vrede in onszelf, maar ook vrede in de wereld. Deze evolutie gaan wij begrijpen met spirituele geestelijke ontwikkeling. Wij zullen allemaal evalueren naar een hoger niveau in ons eigen bewustzijn voor 2012 en vertrouw er in. Als wij dit geloven met een grote groep, activeren wij dit ook.

Wij reiken nu nog steeds terug naar oude informaties, maar vergeet niet: wij hebben nu een hele andere energie nodig voor deze zielen evolutie. Wij begrijpen nu al veel meer dan ooit tevoren, omdat al die wijsheid in onze Spirit/ Geest zit. Deze wijsheid zit al in onze Blauwdruk en dit is een open BOEK met de Heilige Geometrie erin. Als wij gereinigd zijn wordt alles weer duidelijk voor ons. Als wij geloven in ons innerlijk weten dan activeren wij dit gelijk, zeg heel duidelijk ik wil weten of iets de waarheid is, laat mij dit ook weten of voelen en dan pas zullen wij de waarheid herkennen of weten of voelen. Dit is heel belangrijk voor ons.

In onze Spirit/Geest zit het Christus bewustzijn. Wij hoeven niet naar boven te gaan om de waarheid te vragen of voor hulp, wij zijn allemaal hetzelfde als de Boeddha's en de Grote meesters, alleen wij willen dit zelf niet inzien, wij geloven niet dat wij zelf ook mooie mensen kunnen zijn? Het leven is echt simpel, maar wij maken het zelf zo moeilijk, accepteer je eigen innerlijk kracht, wij hebben allemaal hetzelfde. Geloof in je eigen waarheid en ga niet naar boven voor hulp of voor een heling, want dan keren wij onze RUG naar onze eigen innerlijke God onze SPIRIT/ GEEST toe, dan geloven wij niet in onze eigen innerlijke God. Zoek niet voor antwoorden buiten je zelf, alles wordt geactiveerd in ons zelf; geloof daarin, het leven is werkelijk zo simpel, maar geloof en vertrouw dan ook wat wij in onszelf hebben, dan maak je de juiste keuzen. Voor meer informatie het 6de deel van het zielen evolutieproces.

Veel mensen ''channelen'', dan krijgen ze gegevens door en dit is innerlijk horen. Iedereen kan met zijn GEEST/ SPIRIT in contact komen, maar het is nog steeds zo vreemd, wij geloven het niet dat wij innerlijk kunnen horen vanuit onszelf? Dit is wat deze evolutie nu eindelijk recht wil zetten, wij kunnen alleen ''channelen'' in onszelf en wel met onze Spirit/ Geest maar wij willen dit niet aannemen als de waarheid, VRAAG aan je Geest/Spirit of dit de waarheid is. Wij hoeven dan geen grote naam te geven wat wij doorkrijgen en het maakt onze geest/spirit niet uit hoe wij hen noemen zoals, ENGEL, GIDS, GOD, JEZUS, MARIA MAGDALENA of nog meer andere heilige. Zolang wij nu begrijpen dat alles uit ons zelf komt en dan ontkennen en passeren wij onze eigen innerlijke Schepper God niet in ons.

Wij hebben heel veel informaties in onze Blauwdruk, dit is als een open BOEK en zit in onze Geest/Spirit dat zichzelf steeds aanvult omdat de Heilige Geometrie erin zit en is oneindig en stopt nooit en wordt pas geactiveerd als wij daarin gaan geloven, want dit boek is de Blauwdruk van onszelf en voor alles wat nog komen gaat en dit gaat door tot het oneindige, maar wij moeten er wel in gaan geloven. Wij hebben alles in onszelf en dat is onze INNER ZELF en als wij daar ook op vertrouwen dan kunnen wij dit allemaal activeren en zo simpel is dit.

Onze Schepper/God heeft ons alles gegeven om helemaal zelfstandig te zijn en om daar ook vertrouwen in te hebben, als wij dit niet geloven dan vertrouwen wij er ook niet op dat wij een heilig deel van de Schepper zelf in ons hebben, wij zijn een deel van de Schepper/ God, accepteer dit ook als de waarheid. Alles wat wij nodig hebben zit in de heilige geometrie en zit in onze GEEST/SPIRIT en dit is een deel van de Schepper God zelf, geloof erin. Wij zijn de buitenkant van onze Ziel, Spirit/Geest en Hogere zelf. Accept je inner zelf als een deel van jezelf.


Deze evolutie cirkel eindigt in 2012 want dan moeten alle ZIELEN weer herenigd zijn met hun Geest/Spirit/Hogere zelf, daarna gaan wij weer verder met onze evolutie en daarom krijgen wij nu hulp van binnenin ons want de ziel moet weer zuiver zijn. Al het negatieve gaat naar de chakras en het positieve blijft in onze DNA. The master Cellen transporteren hetgeen dat wij nog mogen leren in de chakras, hebben wij deze lessen begrepen dan word dit uit onze chakras los gelaten en daarna verdwijnen ook de chakras weer, want die hebben wij niet meer nodig. In de hele Kundalini zit ook de Heilige Geometrie. (Lees verder voor Details: heilige geometrie.)

Alles is zo mooi, want als je er echt logisch bij nadenkt is de mens zo uniek, wij hebben zoveel in ons waar wij nog geen weet van hebben. Geloof in dat deel van de Schepper God dat in ons zit, want als wij dit niet accepteren, zijn wij dit ook niet waardig? Het is niet moeilijk om deze geloofsovertuiging tot je te nemen, geloof dat wij allemaal uniek zijn, dan komen wij al dichter bij onszelf.

Sommige van ons hebben een zware tijd achter de rug, maar vertrouw erop dat alles goed komt. Wij weten nu dat onze ziel onze hulp nodig heeft, zodra wij iets gaan begrijpen kan onze ziel dit ook loslaten uit onze chakras. Maar wij zullen gaan merken dat oude gevoelens, zoals emoties en kwetsbaarheid en oud verdriet naar boven komt, dit gebeurt omdat onze ziel gereinigd wordt en alles uit ons onderbewustzijn opgeruimd moet worden. Begrijp nu wat de ziel wil en vraag hulp aan je spirit/ geest of hogere zelf. (Kijk op ZIEL en EGO evolutie voor meer info.)

Wij leren stap voor stap, want als wij iets nog niet begrijpen stopt onze groei, want wij moeten eerst iets begrijpen en dan kunnen wij weer verder gaan. Dit betekent, als wij informaties tot ons blijven nemen en geen tijd inlassen om dit ook te gaan begrijpen, onze geest overloopt en dan worden wij ziek. Wij lezen veel, maar doen wij er iets mee? Neem niet alles klakkeloos aan als de waarheid, want dan wordt je geest overspoeld met onjuiste waarheden.

Er zullen geen grote veranderingen komen of zijn na 2012, alleen zullen wij in de 4de Dimensie van ons eigen bewustzijn zijn of hoger. De Aarde blijft hetzelfde alleen gaat de Aarde ook langzaam terug naar de 4de Dimensie en daarna naar de 5de Dimensie. Nog heel even en er is weer vrede in onszelf en ook op Aarde.

Deze evolutie zou eigenlijk duizend jaar geleden al begrepen moeten zijn maar dit is niet gebeurd, wij hebben een verlenging omdat dit een grote zielen evolutie is voor iedereen. Nu gaat het wel gebeuren want wij krijgen veel goede en juiste eerlijke informaties om werkelijk alles te gaan begrijpen voor 2012. Denk er aan oude informatie is vaak niet juist en ook achterhaald en er wordt steeds meer oude informatie in een nieuw jasje gestopt? Weet en voel wat ook juist is.

Lees hier alle 8 delen

Spiritual Wisdom en CirkelsvanLicht

Vanwege Hostingproblemen van de website van Innerlijke Schoonheid deze info nog eenmaal.

Deze website gaat over Schoonheid. Schoonheid die binnen en buiten ons te vinden is. Schoonheid die slechts een afspiegeling is van de Goddelijke Schoonheid die altijd op zijn kans wacht omnaar buiten te stralen en zich te manifesteren.

Wanneer wij Schoonheid ontmoeten kunnen we daar hevig door geraakt worden. De in ons aanwezige slapende Schoonheid wordt zich dan met een schok (weer) bewust van zichzelf. Ons Wezen is dan geraakt, we waren deze Innerlijke Schoonheid namelijk weer even vergeten.

Eigenlijk ervaren we de Schoonheid buiten onszelf dus niet. We gebruiken die alleen maar om Innerlijke Schoonheid in onszelf weer te ervaren. De Schoonheid die nooit verloren is geweest en ligt te wachten op het moment dat zij zich weer volledig mag manifesteren en wij de gelukzalige vrede ervan mogen ervaren.

Hoe zuiverder wat we buiten ons ervaren, hoe dieper we binnen onszelf worden aangesproken en hoe intenser we onze Oorsprong daar mogen ontmoeten.

Dit openstellen voor subtiele ervaringen diep in onszelf is erg belangrijk in ons ontwikkelingsproces. Te meer omdat in de steeds drukker wordende wereld we steeds meer de neiging krijgen om ons af te sluiten voor al die binnenkomende informatie. Als gevolg daarvan sluiten we ons ook af voor de subtiele ervaringen in onszelf. En het zijn juist de subtiele ervaringen die de richting aangeven naar de ziel en onze diepste lagen.

Meditatie is een goede weg om deze wegen te verkennen en te begrijpen. De oefeningen die ik hier aanbied zijn een speelse opmaat en introductie naar verdieping. Stel je open voor de foto's en het geluid dat je hier kunt ervaren. Laat de ervaring tot je doordringen en wordt je er bewust van. Jouw ervaring zal uniek zijn en dus helemaal van jou.

In een tijd die zich meer en meer naar de buitenkant (de oppervlakte dus) richt, poog ik hiermee een richtingaanwijzer te zijn.

Kijk rond, geniet en laat je vooral raken.

Kaleo - website Innerlijke Schoonheid


Hallo lieve familie… Hier ietwat verlaat de meest recentelijk bericht van September…

September.

We verontschuldigen ons voor het laattijdig verschijnen van de eerste boodschap van September maar ik denk dat velen van jullie ook gevoeld hebben dat we een enorme energieverschuiving meemaakten na de laatste 8-8-8 (26 augustus 2006). Het lijkt alsof de hele planeet van binnen en van buiten in chaotische energie terecht is gekomen. Met van binnen verwijzen we natuurlijk ook naar onszelf. Jongens, deze laatste verschuiving was een grote. Veel van het oude spul waarvan we dachten dat we het getransformeerd hadden kwam opnieuw de kop opsteken.

Voor sommigen voelde het alsof we gingen sterven en op een bepaalde manier was dat ook zo. Het is het sterven van het oude. Het grote nieuws is dat de Violette Vlam in intensiteit is toegenomen en als we het oude losgelaten hebben komt de violette vlam reinigen en zuiveren, waarna het Goddelijke Moeder Vader God Schepper licht in ons kan komen om de leegte op te vullen (vraag en voel het bewust zo).

Dit is nu een natuurlijk verschijnsel en dit zal op deze manier doorgaan tot we al het oude getransformeerd hebben. Je lichaam past zich nu aan aan de hogere vibraties die voor sommigen ongemakken meebrengt. Vertrouw erop dat je niet meer zal krijgen dan je aankan. Als je langs herkenbare patronen gaat waarvan je dacht dat je ze al opgeruimd had, vertrouw er dan op dat je er nu opnieuw doorgaat op een hoger trillingsaspect van jezelf. Herken het voor wat het is, zegen de ervaring, hoe ongemakkelijk het ook is. Weet dat dit de transformatie is van het oude, dat het je naar vergeten en verborgen hoogten brengt die versluierd waren.

Een van de opvallendste ervaringen op het einde van Augustus was de realisatie dat de cirkel van het leven/energie in alle dingen veel sneller compleet wordt. Wat we hier mee willen zeggen is: Wat je uitzendt komt sneller en sneller terug. Als je verwarring uitstuurt zal je verwarring terugkrijgen. Als je negatieve gedachten naar een ander stuurt is dat wat je terugkrijgt. Als je dankbaarheid stuurt krijg je dat terug. Als je LIEFDE uitstuurt krijg je dit terug. Als je vrije stroom overvloed uitstuurt zal je dit terugkrijgen.

Wat we je bijna met zekerheid kunnen zeggen is: Wees bereid om terug te kijken naar je gedachten, kijk wat er nu gebeurt in je leven en koppel het terug naar die gedachten. Je zal zien waar dingen ofwel miserabel voor je waren of je naar nieuwe verlichting/kracht brachten. Je zal ook zien dat wat je uitstuurt veelvoudig naar je terugkeert, je zal snel leren van deze ervaringen leren, hoe dan ook.

Als je nu door de dimensies beweegt, door de veranderingen en door de verhoging van je trilling, weet en geloof dan dat je het nu op fysiek niveau ervaart, je het ook al op het spirituele/etherische lichaam, op het mentale en emotionele lichaam gedaan hebt. Proficiat! Je creëert nu de hemel op aarde. Je daalt nu volledig af om te kunnen ascenderen. Je verankert nu de hemel op Aarde.

Een van de doelen en hoofdthema’s in September is de verankering van de verschillende aspecten en dimensies van het Goddelijke Zelf op het aardse plan. Afdalen om te ascenderen. JULLIE zijn degenen die de Moeder Vader God Schepper verankeren in het aardse plan. Ja, in deze dimensie. Zegeningen en VREUGDE voor ieder van jullie en een reusachtig dank je wel. Lichtwerkers! Eindelijk zien jullie het resultaat in de vruchten van jullie arbeid.

Ons laatste seminar gaat over de dimensies en hoe we reeds de goddelijke taak vervullen van de engelenrijken hier op aarde. Kom mee luisteren naar deze speciale lezing in Ahoy Rotterdam op 10 September. We durven zeggen dat je opgeroepen werd om de engelen te zijn en als je intuïtief iemand opbelde waar je aan dacht terwijl je dieper doordrong in wat gebeurde, zal je zien dat je een positief verschil maakte in hun dag. Misschien heb je wel iemand geholpen om geen negatieve beslissingen te nemen.

Velen werken of leren met de Meesterrijken te werken. Je leeft het voorbeeld van de leraren. Het is niet moeilijk, je deelt gewoon je ontwikkelingservaringen, je deelt je geleerde les als je wilt.

Er zijn sommigen die leren om de taak van de opgevaren Meesters te vervullen en deze hoge verlichtingsstaat bereiken. Als we dichter naar het einde van 2008 komen zullen sommigen van ons de 13de tot 15de dimensie hier op aarde bereikt en verankerd hebben. Velen van jullie leren nu al om bewust door de dimensies te stappen. Velen van jullie bereiden zich voor om naar de nieuwe aarde te gaan. Velen van jullie zullen verdwijnen voor degenen rond jullie die ervoor kiezen om in het oude te blijven. Dit wil niet zeggen dat je weg bent, het is eenvoudigweg zo dat ze je niet langer kunnen zien. Denk hier even over na, was het niet reeds lang zo voor de engelen en de meesters? Jullie “zijn” nu wat zij al zo lang waren. Het verschil is dat jullie het nu zijn terwijl jullie in je fysieke lichaam zijn en terwijl jullie nog op Moeder Aarde zijn.

Een van de volgende aspecten en mogelijks net zo ongemakkelijk als vele van de vorige is het feit dat we door een herprogrammering gaan op cellulair niveau, de atomen, moleculen, organen e.d. worden nu hergeprogrammeerd om de boeien van de dood af te schudden. Dit wordt gevoeld bij degenen die een contract hebben om meester te worden of de rol van de meesters vervullen in deze tijd. We spreken uit ervaring als we jullie zeggen: “ga er door, biedt geen weerstand en het zal een zachte transformatie worden”.

Een andere evolutionaire stap in September is dat jullie door de oude 3d conflicten, egostrijd, verstandspelletjes e.d. kan kijken. Er werd jullie gevraagd om nu drie goddelijke ademhalingen te nemen, om je vier hogere chakra’s te openen, om jezelf van de situatie af te scheiden en om jezelf te visualiseren alsof je boven jezelf en de andere zweeft. Als je dit kan doen zal je zien wat gebeurt. Je zal de waarnemer zijn. Jezelf openen voor je geleidebron zal je helpen om duidelijk te zien wat het zielecontract is in elke situatie waarmee je nu geconfronteerd wordt.

Vertrouw erop als we je zeggen: elk afzonderlijk wezen, elke afzonderlijke ervaring, elke afzonderlijke gebeurtenis die in jouw leven komt heeft een reden. Iedereen die in je leven komt brengt een boodschap naar jou. Wees bereid om er vanuit dat perspectief naar te kijken en breng elke omstandigheid terug naar het zelf. Wees bereid om te vragen: “Waarom gebeurt dit met mij? Welke boodschap brengt deze persoon mij? Wat probeert mijn ziel mij te leren? Hoe kan ik naar hogere trillingen komen zodat ik kan waarnemen en begrijpen waarom deze dingen gebeuren? Naar welke oude patronen wordt je gevraagd te kijken en te transformeren?

We zullen het hier bij laten want we weten dat dit al een heleboel veranderingen zijn waarmee je geconfronteerd wordt. We vragen je enkel om open te staan voor beide kanten van de sluier, om waarnemer te zijn en om de verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat rondom jou gebeurt. Wees bereid om de sprong te maken naar de hogere rijken. Vertrouw erop dat de beloning veel groter zal zijn dan jullie verstand op dit moment kan bevatten. Geliefden, jullie zijn op weg op een PRACHTIGE manier … Gefeliciteerd!!!

ALTIJD en op alle manieren heel veel zegeningen en heel veel Liefde

Rayel door “IMP”.

Al onze voorgaande berichten worden bewaard in de Forum vanwege de stappen proces die ze bezitten.

http://www.twinflames-twinsouls.net/phpBB2/

Spelen met Geometrie -festival-

Advertentie Spelen met Geometrie -festival-
In de voetsporen van Da Vinci
In en rond het voormalige Veerhuis te Varik (bij Tiel)
Van zaterdag 23 september tot en met zondag 1 oktober

Evenement datum & tijd Festival 'Spelen met Geometrie in de voetsporen van Da Vinci.
Zaterdag 23 september tot en met zondag 1 oktober 2006
Het festival is per dag te bezoeken
Locatie Voormalig Veerhuis in Varik (bij Tiel), voor routebeschrijving kijk op www.veerhuis-varik.nl
Prijs Entree prijs Exposities € 5,-. Entreeprijs workshops zijn verschillend: stel je eigen palet samen, tel het bedrag op en maak het over op daartoe bestemde girorekening. De prijzen staan per workshop vermeld in de agenda
Voorinschrijving verplicht Het festival is kleinschalig van opzet, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen per dag beschikbaar. De meeste korte workshops vinden in de twee weekenden plaats en op vrijdag 29 september. Bijna iedere avond is er een lezing of andere korte workshop. Kijk hieronder voor de agenda
Aanmelden Bestel hier uw kaarten.

Voor meer informatie: mail info@flower-of-life.nl

Er zijn overnachtingsmogelijkheden in het Veerhuis of in de buurt van het Veerhuis.

Voor reserveringen ga naar www.veerhuis-varik.nl en klik op eten, drinken, slapen en dan op reserveren

Er is ook een kampeer terrein met een aantal 5-persoonstrekkershutten in de buurt, Reserveren bij www.campingzennewijnen.nl

Het festival is een belevingsplek voor mensen die wetenschap, spiritualiteit en kunst elkaar op een ontspannen manier willen laten ontmoeten…

Kinderen zijn ook van harte welkom, kinderen tot en met 12 jaar halve prijs.
Kinderen kunnen gedurende het hele festival kartonnen geometrische vormen inkleuren en plakken. Soms is er een workshop-leider die ook speciale kinderactiviteiten heeft (Reinier Bil met zingen en Pascale met tekenen en schilderen) Op woensdagmiddag 27 september is er een speciale kindermiddag, entree € 7,50 voor kinderen een programma van 14.00-17.000 uur. Bij het programma hoort een vuurceremonie, zingen en het spelen met geometrische vormen.

Start datum 23-09-2006 tot 01-10-2006

Website http://www.isais.nl/flower-of-life/spelenmetgeometrie.htm

 

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.