Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 89 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 7 september 2007
 
 
 
 

Link aanmelden Uitgebreid (ook als je geen eigen website hebt)

 
 

StartSpiritueel is een uitgebreide startpagina over spiritualiteit met een groot overzicht aan linken, heel veel artikelen op onderwerp en spirituele advertenties ingedeeld per regio. Voor ieder artikel en advertentie wordt een aparte pagina voor aangemaakt met een eigen titel.

Het aantal aangemaakte pagina's loopt daardoor met iedere nieuwe toevoeging zeer snel op.

Voor iedere normaal aangemelde links worden nog geen nieuwe pagina's aangemaakt. Deze worden alleen toegevoegd aan de bestaande overzichtspagina's.

Vanaf kun je voor een gering bedrag ook je link aanmelden met een uitgebreide pagina. Dit wordt dus een aparte pagina met een duidelijke uitgebreide omschrijving, wie ben ik, aanbod en contactgegevens en uiteraard de link naar je eigen website.

Na enige weken zul je zien, dat in de meeste gevallen je website beter wordt gevonden door deze pagina. Sterker nog dat deze aparte pagina zelfs boven de zoekresultaten van je eigen website komt te staan.

In de statistieken van StartSpiritueel kun je ook duidelijk zien dat deze pagina's ook zeer goed worden gevonden. Klik daarvoor op deze link: www.belstat.nl/viewtab_vis.asp?UserID=startspiritueel

Het gemiddeld aanatal pageviews loopt richting 50.000 paginabezoeken per maand.

Tip: Indien je geen eigen website hebt en toch een eigen weblink op internet wilt met je eigen praktijk kun je deze pagina natuurlijk ook aanvragen.

De kosten zijn laag: 35,00 euro incl. btw per jaar. Hiervoor krijg je uiteraard een factuur voor je eigen belasting aangifte.

Voordelen:

  • Je link wordt veel beter gevonden op internet
  • Deze pagina wordt opnieuw aangemeld en staat weer bovenaan de lijst in de provincie
  • De oude aangemeld link blijft gewoon staan
  • Toevoeging op een algemene overzichtspagina per specialisme
  • Ook aanmelden als je geen eigen website hebt

Voorbeelden:

Aanmelden uitgebreid:

info@startspiritueel.nl

(niet alle velden zijn verplicht - dus laat deze dan leeg)

Het volgende kan ook in een aparte Word formulier worden meegestuurd.

  • Wie is ?
  • Aanbod
  • Extra

Afbeeldingen kun je ook meesturen met deze mail.

Maak het bedrag van 35 euro over op:

Postbank 951 28 56 t.a.v. A-Tzi te Apeldoorn

(Daarna wordt de pagina aangemaakt en aangemeld)

 

 
  Spirituele ontwikkeling en allerlei ongemakken  
 

Dank voor alle mails die ik ontvangen heb. Ik zal deze allemaal persoonlijk beantwoorden en deze eventueel in een van de volgende nieuwsbrieven plaatsen. Het laatste woord daarover is nog niet gezegd en geschreven.

Misschien voel je nog aanleiding hierover te berichten. Ik denk dat iedereen ook behoefte heeft aan andere ervaringen. Mail dan naar: info@startspiritueel.nl

 

 
  De Energieën van September 2007  
  Het Afsluiten van het Oude en de Aanvang van Nieuwe Dingen en je Verantwoordelijkheden in de Nieuwe Energie

Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Vertaling: Jolanda Klaassen

“De Nieuwe Wereld” van Gaby van den Abeele uit Nederland

Liefste Lichtwerkers, na de krachtige energieën die de planeet binnentraden in Augustus, zal September jullie de mogelijkheid bieden om jullie oriëntaties opnieuw te assimileren en integreren. Er zijn krachtige momenten in September die jullie zullen assisteren in het ervaren van hoe jullie je bewegen in de Nieuwe Aarde Energieën.

Het eerste significante moment is de 9-9-9 harmonische energie op de 9e september, met echo’s op de 18de en de 27e september, net na de Volle Maan. Op deze momenten, zullen jullie bewust worden gemaakt van de Voltooiing of Afsluiting van de Transitionele Cyclus die begon in 1998 met de aanvang van de eerste Nieuwe Aarde cyclus. We hebben voorheen al gezegd dat deze nieuwe cyclus pas echt begint met de 1-1-1 harmonische constellatie op de 1e januari 2008 en tot die tijd kunnen jullie een periode verwachten van relatieve instabiliteit en rappe veranderingen. Jullie Hogere Zelf of Ik Ben aanwezigheid zal alle ‘oude’ energieën loslaten en afvoeren en het zal jullie afstemmen op nieuwe richtingen en nieuwe mogelijkheden.

Liefste Lichtwerkers, dit is een tijd van keuze en groei. Biedt geen weerstand – laat al dat dient te worden losgelaten los en sta open voor al het nieuwe. Wanneer jullie, in deze periode, het gevoel hebben niet vooruit te komen en ‘vast’ te zitten, sta dit dan toe en weet dat je op het nulpunt staat van een nieuwe creatie of manifestatie. Wees geduldig, en weet dat hetgeen nodig is zichzelf zal manifesteren op het juiste moment. Wanneer jullie, daarentegen, het gevoel hebben dat dingen te snel gaan, blijf dan kalm en gecentreerd en weet dat deze rappe veranderingen nodig zijn om je te kunnen afstemmen op de nieuwe, binnenkomende energieën van de eerste ware Nieuwe Aarde cyclus.

Het volgende krachtige moment zal plaatsvinden met de Nieuwe maan en gedeeltelijke Zon eclips op de 11e september. Op dit moment zullen de Zonnecodes voor het completeren van de oude cyclus en de aanvang van de nieuwe zijn geïntegreerd in het planetaire collectieve bewustzijn en de mensheid zal gereed zijn zich voorwaarts te begeven de Nieuwe Aarde cyclus binnengaand.

Op 23 september zal de Equinox een moment van hoognodige balans op de planeet brengen nadat de intense en wervelende energieën van Verandering en Transformatie hun werk hebben gedaan. Dit is het moment waarop de dag en nacht even lang zijn en het markeert de verandering van de seizoenen. IN het Noorden, wordt de dag korter nu de winter nadert en in het Zuiden worden de dagen langer nu de zomer terugkeert. Het is een essentieel moment om de energieën van Innerlijke Balans te voelen alvorens je verdergaat. Sta de innerlijke Mannelijke en Vrouwelijke energieën binnenin je toe in perfecte balans te komen.

De Volle Maan valt op de 26e september. De Zon staat in Weegschaal en de Volle Maan in Ram. Dit zal een Vurige Maan worden, geregeerd door de vurige Solaire energie van het Goddelijk Vrouwelijke in haar archetypische incarnatie als de Vuurgodin. De Godin wiens energie het meest toepasselijk is op dit moment is die van Kali, de oosterse Godin van Afronding en Aanvang. De Volle Maan zal een goed moment zijn voor Vuurceremonieën, en voor het uiting geven aan de dankbaarheid voor al dat wordt losgelaten en vertrekt en dankbaarheid voor al dat binnenkomt met de nieuwe energieën. Dit intense licht van het Vuurelement zal jullie pad voorwaarts verlichten geliefden en het zal alles transformeren dat nu een transformatie nodig heeft.

Het Behouden van de Balans van het Innerlijke Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke in September

Geliefden, in deze maand zullen jullie worden uitgedaagd om jullie balans te behouden tussen de Mannelijke en Vrouwelijke energieën. De Godinnenplaneet Venus, zal diens transit door Leeuw maken, meer vurige solaire Vrouwelijke energie bijdragend aan de ‘mix’ voor september. Met de Volle Maan in Ram en Venus in Leeuw, zal dit inderdaad een tijd van grote Creatieve Passie, Sensualiteit en Kracht zijn.

Deze Solaire Vrouwelijke energie zou zich kunnen manifesteren als nieuwe creatieve projecten of nieuwe romantische relaties, of de vernieuwing van zulke projecten en relaties. Het kan eveneens het einde van oude projecten en relaties kunnen aanduiden die niet zijn afgestemd op de Nieuwe Aarde energie. De creatieve en seksuele energieën zullen zo intens en krachtig zijn dat ze een moment van ‘doorbraak’ zullen leveren, een uiteenvallen van het oude zodat het nieuwe zich kan vormen. Wanneer zulke evenementen plaatsvinden, is het belangrijk je innerlijke balans te behouden en niet te worden overspoeld door de intensiteit en passie van het moment.

De Planeet van Mannelijke energieën, Mars, zal in Tweelingen staan, tegenover het Galactische Centrum en Pluto en Jupiter in Boogschutter. Dit betekent dat de Mannelijke energie een intense, expanderende en transformatieve ‘dialoog’ voert met het Galactische Centrum wat de ‘wetsteen’ van de Goddelijk Vrouwelijke energie is. Deze dialoog gaat over de Transformatie die geïnitieerd is door Pluto en de spirituele expansie geïnitieerd door Pluto, nu de Mannelijke energie zich beweegt voorbij de dualiteit van de oude energie in de complementariteit van de Tweelingvlamenergie. Dus, jullie kunnen eveneens intense transformatieve druk op de innerlijke mannelijke energieën verwachten in September.

Wat dit zal betekenen, Liefste Lichtwerkers, is dat er een loslaten van en verschuiving in de Mannelijke energie zal plaatsvinden. De oude energie van macht en domineren zal compleet wegvallen om te worden vervangen door delende en partnerschapenergieën. Dit zal ook betekenen dat alle relaties, persoonlijk of aan werk gerelateerd, die nog gebaseerd zijn op controle en wederzijdse afhankelijkheid onder intense druk komen te staan teneinde te verschuiven en veranderen in afstemming op de nieuwe energieën.

Dus, zoals jullie kunnen zien, geliefden, zullen er sommige ‘explosieve’ en ‘gespannen’ energieën zijn in deze periode, maar met als doel, uiteindelijk al dat niet in afstemming is met de nieuwe energieën uit te zuiveren. En, als Lichtwerkers, zijn jullie de ‘Eerste Golf’ die de blauwdruk voor de manifestatie van de Nieuwe Aarde patronen met betrekking tot relatie en creativiteit creëert.

Jullie Verantwoordelijkheden in de Nieuwe energie

Liefste Lichtwerkers, in deze nieuwe energie zullen jullie vele verantwoordelijkheden kennen als Leiders van de nieuwe Vijf-Dimensionele Aarde die gecreëerd wordt. Als de nieuwe Meesters van Licht en Medescheppers van de Geest, zullen jullie voorop gaan en anderen assisteren in het betreden van de Vijfde Dimensie. En dus, in deze komende maanden, zullen velen van jullie nieuwe verantwoordelijkheden en nieuwe vormen van werk op zich nemen. De mogelijkheden zullen naar jullie toe komen, in overeenstemming met jullie verlangens en jullie gaven en talenten, en het is aan jullie om verantwoordelijk te zijn en wijselijk te manifesteren.

Maar, wanneer we kijken naar het woord ‘responsibility’ (‘verantwoordelijkheid’), onderscheiden we twee delen – ‘response’ (reactie) en ‘ability’ (vaardigheid) en waar het hier werkelijk om draait geliefde zielen, is jullie vaardigheid, jullie vermogen te reageren op de stroom van Goddelijke Creatieve energie en kracht in jullie levens.

Wanneer er plots veranderingen optreden, of wanneer de energie verschuift, hoe reageer je dan? Ben je geschokt, boos, depressief en krachteloos? Of behoud jij je centrum en gebruik je de innerlijke kracht om te focussen en een nieuwe manifestatie te creëren? Wanneer een energie in jullie leven afbreekt of stokt en nodig vervangen dient te worden, sta jezelf dan niet toe te worden meegesleept in dit desintegratieproces. Herinner je liever dat je een schepper bent en dat je een nieuwe vorm en manifestatie kunt creëren die de oude kan vervangen.

Het voortgaande proces van creatie betreft zowel de processen van ontbinding en transformatie, de energieën van Kali. Wees niet ontkracht door deze energieën. Behoud je kracht, focus en creëer vanuit een nieuwe intentie. Dit zal je assisteren in het doormaken van welke chaotische of ontbindende energieën dan ook, met vertrouwen en met gratie. Want, zodra het oude wegvalt, zal het nieuwe arriveren om het te vervangen. Er is een hiaat, een moment van leegte en daarna stroomt de nieuwe energie binnen met een nieuwe creatie. Je kunt de vorm van deze energie bepalen door je intentie te behouden met vertrouwen en vastberadenheid en dankbaarheid voor hetgeen waarvan je weet dat het manifest zal worden.

En dit, geliefde Lichtwerkers, is jullie ‘response-ability’ jullie vaardigheid te reageren op het Licht in deze tijd van geboorte van de Nieuwe Aarde cyclus van Manifestatie van de Hemel op Aarde.

We wensen jullie Onvoorwaardelijke Liefde, Kracht en Vreugde toe in deze gezegende maand september.

Celia Fenn en Gaby van den Abeele

2007-8 Starchild Global

 

 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.