Indien dit emailbericht niet goed overkomt, klik dan hier.

Nieuwsbrief 16 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 7 november 2003

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl

Beste Mensen,

De nieuwe transformatie

Staat er iets te gebeuren komend weekend, waar een Harmonic Concordance en een maansverduisting tegelijkertijd plaatsvind?

Ja en Nee?

Het leven zal gewoon doorgaan; over 25 jaar is het regenwoud in Zuid-Amerika waarschijnlijk verdwenen (bron National Geografic) en binnen 100 jaar de totale ijskap op de Noordpool. Niets aan de hand dus. De Rabo Bank is nog steeds niet tevreden met een winst van 3 miljard (of zoiets dan): dus in die zin is er nog werk aan de winkel jongens. Deze mensen zullen ook lachen om deze komende verschijnselen a.s. weekend en gelijk hebben ze, want er zal niets gebeuren en iedereen zal gewoon doorgaan met leven in het onbewuste, denkende bewust en verantwoordelijk met de aarde om te gaan.

Alleen:

Wat als je je openstelt voor dit gevoel, de beweging die er is. Er is een verandering gaande. Iedereen die zich openstelt voor deze gebeurtenissen zal dat beamen. De speldenprikken die de Lichtwereld Aarde instuurt zullen weldra donderslagen worden, omdat de mens, deze tijd hiervoor gekozen heeft. Karma verdwijnt of bestaat niet meer: we laten emoties los, transformeren en soms kan dat best heftig en lastig zijn. Toch? Deze "zware" energie verdwijnt door de toegenomen Licht en Liefde die Aarde wordt toegezonden en we gaan ons openstellen. Lichtwezens staan ook vol ongeduld te wachten.

Ons DNA wordt geleidelijk aan veranderd; de wetenschap maakt aarzelend deze dingen bekend. Graancirkels verschijnen overal; er worden steeds meer zogenaamde Lichtbollen waargenomen en ga zo maar door. Dit is echter geen voorpaginanieuws ipv. "Klant doet levenspolis de deur uit". De echte "levenspolis" zit in je hart en niet in de ontkenning van deze dingen. Onderzoek het eens en je zult verbaasd (en soms geschokt) zijn.

Als je meedoet zal het "oude" gevoel van heimwee, je niet thuisvoelen op deze planeet waar heel veel mensen last van hebben, verdwijnen en plaats maken voor een Her-inneren en Her-kennen. We zijn niet meer alleen.

Hieronder heb ik een gedeelte van de nieuwsbrief van Cobos toegevoegd, waarin op een duidelijke wijze deze Harmonische Concordantie wordt uitgelegd:

De Harmonische Concordantie is een moment in een horoscoop die zich tegelijkertijd op alle plaatsen op de aarde manifesteert. Zonder nu in astrologisch jargon te vervallen kunnen we zeggen dat de figuur van een perfecte zespuntige ster die in de horoscoop opduikt, samen met de planeetstanden die de figuur maken en hun onderlinge afstemming een energiestroom naar de aarde opent van een ongekende pracht en schoonheid. We krijgen zelf de informatie dat deze energie de mogelijkheid aanreikt om de dualiteit van het bestaande bewustzijn te overstijgen en het bewustzijn van Eenheid, wat een veel hogere trilling heeft, blijvend in onszelf te integreren. In veel verschillende bewoordingen komt in wezen steeds dezelfde bevestiging. Zo zegt de Shield of the Command hierover: “Het is een opening, de markering van een punt in de tijd, waarna voor altijd een kosmische deur opengehouden wordt. Het is de aankondiging van de integrale waarheid. De Concordantie is een vereniging van bewustzijn; het is de geboorte van goddelijk, collectief menselijk bewustzijn. Het belang van deze sterrenpoort ligt in de acceptatie van multidimensioneel bewustzijn en een verlangen om deel te nemen in en aan de heelheid van de Aarde, wat ook de wens inhoudt om het menselijk lichaam naar zijn volgend niveau van gezondheid en vitaliteit te brengen, waaronder de verwelkoming van het 12 strengen DNA.” Het engelse woord voor Concordantie is Concordance, en in één beschrijving trof me de spelling: Concord-dance. “Dansende Vereniging”, zou je kunnen zeggen. Het is feest!

In het komende weekend van 8 november, als we een workshop in de kapel van het Woodbrookershuis van Barchem houden, zullen we met 35 personen bijeen zijn op het moment van de Concordantie: 's nachts tussen 2.15 en 2.20 uur. Ondersteunt door activeringen, meditaties, klank, zang, en de 13 gecodeerde schilderijen die Marian Degens maakte en die nu voor het eerst samenkomen, zullen we samen het moment van het openen van de poort meemaken. De Harmonische Concordantie is een moment voor de hele mensheid. Als je dit moment met ons wil meevieren, ben je van harte welkom om je af te stemmen op Marian, op mij, of gewoon op onze groep.

In deze tijd is er geen vast ritueel meer nodig om je te verbinden; je intentie is genoeg. Jouw manier, met jouw woorden of juist jouw stilte, is nu het krachtigst omdat het jouw eigen manier is. Ontdaan van alle voorschriften is juist de vrijheid onze kracht! Zelfs het moment in de tijd doet er niet toe. Het openen van de Poort van de Harmonische Concordantie werpt haar Licht al weken lang vooruit, en zal na zaterdagnacht open blijven. Kies jouw tijd, een tijd die goed voelt, en de verbinding zal er zijn.

Ik kreeg een beeld van een donkere aardbol, waar vaag de lijnen te zien waren tussen alle mensen, overal op aarde, die zich in Eenheid verbonden wisten. Op het moment van de Harmonische Concordatie gingen overal waar deze verbindingen samen kwamen, lichtjes aan. Tot de hele planeet zich hulde in een zachte warme gloed. Overal lichtjes, en zo was het ook bedoeld.....

Een warme groet,

Krijn Koetsveld van Organisatiebureau COBOS

Op www.cirkelsvanlicht.nl kun je meer lezen en andere bronnen vinden over deze dingen.

Het houdt onze gemoederen wel bezig blijkt. Op 5 november waren er ineens 700 bezoekers op de website CirkelsvanLicht, op zoek naar informatie en antwoorden. Het is goed deze en andere artikelen op de vele websites te lezen. En weet: in je transformatie proces sta en ben je niet meer alleen.

Ans kan dat allemaal veel beter verwoorden, zoals je hieronder verder kunt lezen.

Licht Bron Activiteit

Wereldwijd zijn er veranderingen op gang gebracht " bewustzijnsveranderingen". De katalysator ''Licht Bron'' is ontstaan doordat er steeds meer Liefde en Licht over de wereld verspreidde, zó werd deze bewustzijnsverhoging geactiveerd.
Er is natuurlijk nog genoeg onvrede in de hele wereld, maar Liefde en Licht is dé katalysator geweest voor deze toch al hele positieve bewustzijnsveranderingen.

De menselijke GENEN DNA zijn veranderd en worden nu werkelijk verankerd in de mens zelf. Dit was nodig omdat de mens 'zichzelf' zó klein had gemaakt. We hebben dit wel onbewust gedaan en deze genen DNA die wij allemaal toegepast krijgen, daardoor gaan we weer in onze eigen kracht staan. Onze trillingen gaan dan omhoog en daardoor gaan we ook meer begrijpen, en ook wat het leven voor ons allen inhoud en zodoende krijgen we versnelling in groei aangeboden. Vooral emotionele gedrag mogen we gaan begrijpen en in balans brengen, want emoties brengen telkens weer onze trillingen omlaag. Iedereen zal deze vernieuwde genen DNA ontvangen en deze worden verankerd, dit geldt voor iedereen zo.

Doordat we een te lage trillinggetal hadden konden we dit geboorterecht niet eerder ontvangen en opeisen, daar komt nu verandering in. Deze genen DNA zijn nu herplaats in ons, we zijn onwetend geweest voor te lang. Accept, ben er blij mee, omarm het, dit wordt ons geschonken, zodat wij weer in onze eigen kracht kunnen gaan staan. Het lijkt er soms op dat we terug gaan, zonder succesvol te zijn geweest. We zijn bang om daadwerkelijk deze Licht en Energiekracht op te pakken, we denken veel te klein, we zien alleen het goede in anderen en begrijpen niet dat we zelf ook deze mogelijkheden in ons hebben om te veranderen. Vergeet niet we zijn allemaal hetzelfde, alleen houden wij onze eigen gedachten zó klein, we denken al gauw, ja hoor, dat is toch niet voor mij. Blijven we zo doordenken dan blijven we klein en zullen we nooit in onze eigen kracht te staan.
Veranderen we mee, zullen we zeggen, had ik dit maar eerder geweten.

De bedoeling is dat we in balans zijn of komen met alle aspecten van ons ZIJN. Positieve veranderingen zullen plaatsvinden, we houden ze echt niet meer tegen. Onze negatieve karma kunnen we transformeren, omzetten van negatief naar positief. We hebben nu eindelijk de kans om een nieuwe realiteit voor ons zelf waar te maken en te verwezenlijken. Een nieuwe tijd is aangebroken het is er voor iedereen, zodat we op de juiste frequentie zijn afgestemd zo groeien en ervaren we mooie dingen, accepteer ook de begeleiding die wordt aangeboden.

Het is een transformatie tijd, om het negatieve te veranderen, deze katalysator zal worden gebruikt om problemen om te buigen. Deze ''transformatie'' tijd is een luxe omdat dit nog nooit eerder in een mensenleven is voorgekomen. Het zal weer héél lang duren voordat de Aarde weer in een nieuwe cirkel komt om zoiets groots te kunnen produceren. Alles wat emotioneel, fysiek en mentaal binnenin ons hebben opgeslagen, kunnen we nu eindelijk loslaten. Want het is nu de tijd voor liefde, en door liefde kunnen we vergeven en loslaten. Kijk naar successen, en niet naar al onze fouten, leef niet in het verleden, het hier en nu is waar alles gebeurd en reken af met problemen en start opnieuw. Zet een punt achter alles wat we niet meer willen, we zijn eigen baas, doe er dan zelf wat aan om dingen positief te gaan veranderen.

Onze kruin chakra heeft een filter, waarmee we verbinding kunnen maken tot hogere dimensies van Licht. Er komen nu veel Licht Meesters en Gidsen naar de Aarde om ons daadwerkelijk te steunen en te helpen. Harmonieuze Galactische gebeurtenissen staan te gebeuren, deze zijn voor de Aarde en de mens bedoeld. We zitten daar nu werkelijk midden in, alleen diegene die hier open voor staan zullen dit bewust ervaren. Er is een evolutie fase ingezet en vrijgegeven, het is een mooie positieve energie die bij ons zal blijven. We zullen nu gaan begrijpen dat we in ons leven, wel erg verdwaald zijn geweest. Alsof er een sluier van mist wegtrekt, dat we meer duidelijkheid krijgen. We hebben niets verkeert gedaan, nee we deden het alleen anders, omdat we niet wisten hoe we het wel moesten doen. We worden er niet voor gestraft, maar we straffen onszelf als we niet uit die negatieve gedachten stappen. Ben niet te hard voor jezelf, aanvaard deze nieuwe impuls, om ook onze eigen werkelijkheid te gaan veranderen. Ga na, over je leven, zijn we daar tevreden mee, verander wat niet goed is. Transformeer (omzetten) negatieve problemen in positieve energie, daarvoor hebben we nu die Licht Energie en Kracht voor gekregen.

Deze evolutiesprong was nodig, zodat we alle bewuster in 't leven kunnen staan. We zitten allemaal op onze eigen levensweg, alleen nu komen we op een heuse snelweg terecht. We gaan steeds meer begrijpen, we weten nu dat dóór Liefde we heel veel of zelfs alles kunnen bereiken. De Liefde is niet alleen voor anderen, maar ook voor onszelf. Het Christus bewustzijn kunnen we ook ervaren, dan ontspringen er mooie kleurenbeelden voor onze ogen, is mooi en dit betekent dat onze genen DNA zijn aangepast, dan hebben we die hoger bewustzijn ontvangen. We kunnen dan onze eigen werkelijkheid scheppen, door alleen nu nog positief te blijven denken en dan doen we wat we altijd graag hadden willen doen. We moeten niet tevreden zijn met wie we zijn, we kunnen beslist nog veel meer, haal er alles uit en we zullen zien dat ons leven steeds beter gaat verlopen.

Er zullen meer Gidsen en begeleiders komen, in de Kosmos staan ze in rijen te wachten om ons hier op Aarde te Helpen. Van nu af aan voorzichtig zijn met iets te wensen, want we zullen zien dat het ook nog gaat gebeuren. De hulp komt van boven, sta er open voor, we zitten nu op een grote snelweg, de inhoud van ons leven zal steeds duidelijker worden, wat we toelaten zullen we terug ontvangen.

Het ''Christus Hart'' kunnen we zelf activeren, zodra we Liefde en Licht voelen voor onszelf en anderen. Door Liefde voelen voor onszelf en anderen activeren we deze Christus bewustzijn. Daardoor is ook deze mooie Licht energie ontstaan, liefde is de katalysator geweest van deze bewustzijn vernieuwingen. Dit Christus bewustzijn ( Liefde) kunnen we al in werking brengen door heel veel liefde voor onszelf of andere te voelen, voel dit in je hart, dan schuif deze zuivere mooie gevoelens van Liefde naar boven, tussen je eigen hart en je keel. Daar zit het Christus bewustzijn, dan voelen we de Liefde voor onze Schepper. Wijsheid is nog niet wéten; dit kunnen we pas begrijpen, zodra we geloven in de werkelijke kracht van boven. Zodra we bewust worden, weten we ook dat we te lang ''afgescheiden'' zijn geweest, want deze energetische Lichtenergie is er altijd geweest, maar niet bewust door ons ontvangen. Zodra gedachten worden gereinigd en gefilterd door transformaties, zullen we merken, dat negatieviteit getransformeerd wordt, daardoor komt er steeds meer harmonie in ons leven.

Ook de Aarde gaat evolueren en bereidt zich voor op een grote reiniging van negatieve energie. Mensen op hoog niveau die niet mee willen groeien naar het Licht, worden gevraagd weg te gaan op hoge posten. Er worden bewuste positieve stappen ondernomen, wij zijn daar nu al getuigen van. Begin zelf ook stappen te ondernemen om je eigen leven in goede banen te leiden en veranderingen aan te brengen, als dit nodig is. Deze energie doorleeft nu in ieder persoon, ben daar ook bewust van, het zijn speciale signalen die van boven gefilterd worden en aangereikt worden. Denk niet meer zo klein, laat je hart spreken en je zult de waarheid te horen krijgen. Ieder mens zal deze Licht Energie kunnen ontvangen, daar hebben we geen mystiek voor nodig, mystiek zit ook in onszelf. We hebben allemaal een druppel van God bij geboorten ontvangen, nu door deze bewustzijn verandering worden we weer bewust en gaan daar ook naar leven. De volgende jaren zullen we steeds meer positieve veranderingen zien, daarom pak nú je eigen kracht op en leef veel bewuster, zo kunnen we positief mee evolueren in de mooie gebeurtenissen die nog komen gaan.

Ans Corbée
www.reiki-usui.nl/

In Licht en Liefde

Peter / Orfilan


Nieuws van StartSpiritueel en CirkelsvanLicht:

StartSpiritueel is er voor en door iedereen. Daarom willen we je vragen ook mee te werken aan deze nieuwsbrief en CirkelsvanLicht door het insturen van je ervaringen, channelingen, dromen of gewoon artikelen op het brede en rijke gebied van Spiritualiteit. Stuur of mail je intenties naar StartSpiritueel.

De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd aan StartSpiritueel (helaas kunnen wij niet iedereen opnemen in deze lijst en vragen hiervoor begrip):


StartSpiritueel voegt geen enkel mailadres meer zelfstandig toe. Deze mailinglist gaat nu via de website van: YourMailinglistProvider.Com

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

info@a-tzi.nl
055 - 5 416 120 of 06 - 1009 7327