Indien dit emailbericht niet goed overkomt, klik dan hier.

Nieuwsbrief 10- StartSpiritueel - 8 augustus 2003

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl

Beste Mensen,

Dit is weer de eerste "normale" nieuwsbrief na de vakantie. Ik hoop dat ieder uitgerust en met spirituele kracht het leven van alledag weer oppakt. Voor StartSpiritueel zijn er in deze zomerse warmte een heleboel nieuwe items bijgekomen. Voor mij persoonlijk is deze zomer begonnen met een nieuwe spirituele reis met onder ander een initiatie in reiki 2. Reiki Master Ans Corbée (ook bekend van haar mooie en duidelijke artikelen in de Cirkels van Licht en haar eigen website) heeft mij ingewijd in Reiki 2. Reiki 3 volgt in het najaar.

Daarnaast zijn er allemaal (her)nieuwde zaken als Nieuwetijdskinderen, de boeken van Drunvalo (De geometrie van de schepping), een Cursus in Wonderen en nog een aantal wonderlijke dingen langs gekomen. Hierbij wil ik met name Marina in het zonnetje zetten (is al zo warm nu) met haar vernieuwde website; waarmee ze als (nieuwetijds) medium mensen op weg helpt in hun spirituele ontwikkeling. Ook ik heb veel steun en wijsheid ontvangen van haar medium zijn.

Ik ben blij met de nieuwe artikelen van Cobos , die met o.a. de cursus in Shamballa Multi Dimensional Healing een nieuw inzicht geeft in het Usui systeem van natuurlijk genezen. Ook wil ik nog eenmaal de aandacht vestigen op de 9 Stappen naar Lichtwerk, die bij Cirkels van Licht staan bij Lichtwerkers Tempel. De Cirkels van Licht worden in de komende maanden uitgebreid met een hele reeks mooie artikelen van mensen die al op mijn lijstje staat. Dus nog even geduld. Bij artikelen op onderwerp verschijnen binnenkort twee onderwerpen over: Nieuwetijdskinderen en het Mer-Ka-Ba (Licht) lichaam. Daarna worden deze gestaag uitgebreid.

Bij "Boekenlijst / Boekbespreking" staan verschillende boekbesprekingen van spirituele boeken, die in de komende maanden ook flink uitgebreid worden. Ook is er een boekenlijst van belangrijke en interessante boeken. Daarnaast kun je hier ook (tweedehands) spirituele boeken bestellen. Deze lijst wordt binnenkort ook uitgebreid.

StartSpiritueel is ook gestart met een korte enquête. Deze link is terug te vinden op de site en veel mensen hebben de vragenlijst al ingevuld. Dank daarvoor. Als antwoord op een aantal vragen van mensen: deze enquête is een oriënterend vooronderzoek en vormt de basis voor een professioneel opgezet grootschalig onderzoek naar spiritualiteit in Nederland en Belgie. Er wordt hard aan gewerkt en deze zal naar verwachting het einde van het jaar klaar zijn. Ik wil echter op dit moment aan iedereen vragen de link van de enquête te sturen naar iedereen (vrienden, familie, kennissen), die niet in spiritualiteit geïnteresseerd zijn. Vraag ook diegene, die niet in het bezit zijn van een computer om deze enquête bij jou in te vullen. Begin september wil ik de resultaten bekend maken van deze enquête.

Nog een woord van duidelijkheid over de Community pagina's. StartSpiritueel plaatst alleen linken van spirituele websites, mensen met een eigen spirituele praktijk, e.d. Alle andere websites met een meer commercieel karakter zoals winkels, leveranciers van spirituele artikelen, e.d. worden alleen geplaatst met een banner in de kolom aan de rechterzijde in de overzichten. Ik weet, dat de grens hier soms moeilijk te leggen is, maar het geringe bedrag dat wij vragen voor deze Community pagina's is ook om het onderhoud van StartSpiritueel te bekostigen. Hier gaat erg veel tijd in zitten. Ik wil er op wijzen, dat StartSpiritueel in 6 maanden reeds een vergaande plek inneemt op het gebied van Spiritualiteit op internet.

Er komen al veel advertenties voor de oproepjes binnen. Ik hoop, dat ieder hier ook veel reacties op krijgt. Daarnaast wil ik ook wijzen op de mogelijkheid voor het zoeken naar spirituele contacten en op zoek naar je spirituele maatje. Er zijn al genoeg datingsites, maar op het gebied van spiritualiteit is hiervan weinig te vinden. Dus schroom niet en stuur je reactie. Het is geheel vrijblijvend.

Ik wil ieder nog bedanken voor het aanmelden van een link. De site wordt steeds mooier en gevulder. Een ware bron van spiritualiteit. Om het contact met bezoekers te verkleinen heb ik het aantal bezoekers wat online is vermeld. je kunt hier als je wilt ook je naam invullen. Daarnaast ben ik vanaf nu iedere avond van circa 9 uur tot 10 uur online op MSN om mensen met vragen te woord te staan.

Als laatste nog wat nieuwsitems:

In Liefde en Wijsheid

Peter


Wil je je afmelden voor deze nieuwsbriefmailing: beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Afmelden

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartKunst, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartKunst

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartSchrijven, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartSchrijven

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

info@a-tzi.nl
055 - 5 416 120 of 06 - 1009 7327