Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
Nieuwsbrief Xtra nr. 4 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 2 november 2006
  Nieuwe website: Vier het leven....Hou van jezelf
 

Lieve jij,

De wintertijd is aangebroken. Hoe grappig eigenlijk om zelfs in de maatschappij te herkennen hoe relatief tijd is. We mogen een uur later opstaan, eten, op ons werk komen, we eten later én gaan waarschijnlijk ook later naar bed. Binnen een mum van een tijd heeft ieder zich aangepast en weten we niet beter... Wat ik wil zeggen is dat we zelf... in dit geval tijd, creëren.

Zo gaat het met alles.... op ieder moment creëer jij je eigen waarheid, omdat jij het middelpunt bent van jouw wereld. Wanneer je dat spelletje door hebt, ervaar jij je leven vanuit een andere werkelijkheid. Dan weet je dat a-l-le-s in jeZelf aanwezig is...iedere gedachte... iedere daad.... en ieder antwoord!

Ook ik blijf creëren wanneer ik aangesloten ben op de bron, vader/moeder God... Eén van mijn nieuwe creaties in de materie is mijn vernieuwde website die nu eindelijk geheel naar mijn wens is. Wat aantoont dat niet alles direct verwezenlijkt wordt. Soms moet je er best veel moeite voor doen én altijd wordt het alleen gerealiseerd mits het i.o.m. jouw Hoger Zelf en het goddelijk plan is. Ben je benieuwd... neem dan 'n kijkje op www.houvanjezelf.nl

Wil je mij linken op jouw website ? Je kunt dan hier je link aanmelden voor een link uitwisseling.

 

  Activiteiten in de komende maanden
 

Wil jij je meer en meer verbinden met jouw werkelijkheid, jouw 'creëren'... dan zijn de activiteiten die ik in december en januari aanbied, daartoe een uitstekend middel.

Weekendworkshop Texel 8 t/m 11 december

Het wordt al 'n beetje traditie, om aan het eind van het jaar heerlijk te genieten van de geweldige energie van dit prachtige eiland. Het thema 'verbondenheid' laat je hernieuwd kennis maken met je kern... je wezen, je verlangens, je vreugde en je pijnen. Je verbindt je met de elementen, voelt de wind langs je gezicht waaien, hoort het zingen van de golven, ruikt het zoute water en ziet de zeemeeuwen dansen in de lucht... We maken een mandala van aangespoeld materiaal, verwarmen ons in een strandtent met b.v. warme chocolademelk en zelfgebakken appeltaart en worden 's morgens gewekt door een mantra.

Wil je mee om te genieten van alles in en om je heen, meldt je dan aan.

Wanneer 8 t/m 11 december. Kosten 175,00 incl. 3 overnachtingen, ontbijt, lunch, 1 diner, lakens. excl. 2 diners, overige versnaperingen, reis. Mogelijkheid is aanwezig om met elkaar mee te rijden.

 

  Shamballa Basic cursus (20-21 januari)
 

De kern waarbij het bij Shamballa om gaat is liefde en vrijheid....

Liefde voor jeZelf en de hele schepping en vrijheid om te weten wie je bent, waardoor je in je eigen kracht komt te staan. Eenvoudig gezegd eis jij je eigen meesterschap weer op!

Daarom is Shamballa in eerste instantie ook om jezelf te bevrijden. Ieder mens heeft, naast het fysieke lichaam, subtielere, energetische lichamen. Je gevoelens en gedachten zijn uitdrukkingen van deze lichamen. Gedurende deze workshop zullen we dan ook in eerste instantie via meditaties oude emoties, overtuigingen en coderingen opruimen.

Lees hier verder >>

 

  Keltisch vuurfeest 'Imbolc' (27 januari)
  De Kelten vierden vroeger vier vuurfeesten per jaar, met ieder hun eigen, specifieke kenmerken en thema's. In samenwerking met een boswachter, organiseer ik begin november Samhain en/of eind januari Imbolc.

Samhain viert de binnen gehaalde oogst, verwelkomt de zielen uit het hiernamaals, omdat de poorten op dit moment geopend zijn. Ook wij als mensen kunnen onze blik naar binnen richten en kijken wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft en wat wij hebben geoogst. Of wij reeds overgegane zielen willen verwelkomen, om dit feest samen met ons te vieren.

Lees hier verder >>

 

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter Webmaster StartSpiritueel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.