Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrievenXtra.php
 
Nieuwsbrief Xtra nr. 14 - StartSpiritueel - 22 mei 2008
 
 
 
 
Zaterdag 14 juni 2008
 
 

 

De Nationale Goddelijkheid van de mens Manifestatie

zaterdag 14 juni te Amersfoort

De jaarlijkse groei- en inspiratiedag op basis van de nieuw geopenbaarde leringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena.

Locatie: Het Klooster - Daan Fockemalaan 10 - 3818 KG Amersfoort
Tijdstip: van 10.15 tot 17.15 uur.
Entree: Voorverkoop € 25,--.
Op 14 juni € 32,50 bij kassa.

Organisatie: Gabriela en Reint Gaastra-Levin /Follow Your Heart te Apeldoorn.
(kijk op www.openbaringen.com of bel 06-53646410.

Voor wie en inhoud
Voor mensen die van de door het medium Gabriela Gaastra-Levin ontvangen nieuwe leringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena een verdieping wensen. Voor mensen die zich dieper bewust willen worden van hun Goddelijke essentie en scheppingskracht. Voor mensen die willen weten hoe je je eigen Goddelijkheid in het dagelijks leven vormgeeft. Een afwisselend programma met muziek, zang, lezingen en workshops waarin de hedendaagse leringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena aan bod komen, zoals: het openen van het hart - onvoorwaardelijke liefde - slachtoffer/dader-bewustzijn - creëren - harmonisatie van het vrouwelijke en het mannelijke - zelfveroordeling en zelfvergeving - waartoe zijn wij op Aarde? Ook belichten Gabriela en Reint Gaastra-Levin hun laatste boek 'De Maria Magdalena Code'.

Opgave met cadeau!
Mensen die zich voor de Manifestatie aanmelden ontvangen de set met zestig inspiratiekaarten van Maria, Jezus en Maria Magdalena als cadeau. Opgave door mail aan distributie@followyourheart.nl met NAW-gegevens en overmaking van € 25,00 op rekening 3931.100.01 van Reint Gaastra Producties BV te Apeldoorn. Na ontvangen van e-mail en betaling wordt de toegangskaart toegestuurd.

 

 
 
Meer info
 

Op zaterdag 14 juni aanstaande organiseren Gabriela en Reint de "Nationale Goddelijkheid van de mens Manifestatie" en wel in het fraaie conferentieoord Het Klooster te Amersfoort. (www.hetkloosterhotel.nl) Deze bijzondere spirituele dag, onder de zegeningen van Maria, Jezus en Maria Magdalena, staat natuurlijk in het teken van het thema 'de Goddelijkheid van de mens' dat wij op deze manier bij een grotere groep mensen onder de aandacht willen brengen. Zo zijn er veel mensen die de door ons ontvangen boeken met nieuwe leringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena wel hebben gelezen, maar nog nooit een training hebben gevolgd. En mensen die zich dieper bewust willen worden van hun Goddelijke essentie. Ook zijn er mensen die willen weten hoe je je eigen Goddelijkheid nu eigenlijk in het dagelijks leven vormgeeft.

Voor al deze geïnteresseerden staat deze informatieve en spirituele manifestatie open. Zo zijn er diverse lezingen van Gabriela en Reint en in de middag interactieve workshops waarin de belangrijkste elementen uit de nieuwe leringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena aan bod komen, zoals onder meer: het openen van het hart, het slachtoffer/dader-bewustzijn, creëren, de kracht van het vrouwelijke, zelfveroordeling, zelfvergeving en dankbaarheid, de kracht van het gebed. Ook zullen Gabriela en Reint elementen uit De Maria Magdalena Code belichten.

De workshops worden geleid door diverse workshopleiders die door Gabriela en Reint zelf zijn getraind. Ook zijn er diverse muzikanten en vocalisten om de dag, mede door samenzang, tot een extra feestelijke te maken. Zo verleent ook de jonge mezzosopraan Judith van den Dool haar medewerking. (Zie foto hieronder). En verzorgt klankkunstenares Irene Pool een helende klanksessie met klankschalen, gongs en didjeridoo.

De dag duurt van 10.15 tot 17.15 uur. De toegangsprijs van dit speciale evenement bedraagt € 25,00 bij voorinschrijving tot 7 juni en € 32,50 op 14 juni bij de entree van Het Klooster. Mensen die de Manifestatie bezoeken ontvangen de set met zestig inspiratiekaarten bij Deel I van 'Over de Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena' als cadeau.
(Heb je die al, dan heb je een betekenisvol cadeau voor iemand anders!)

Je geeft je op door een mail te sturen aan distributie@followyourheart.nl met vermelding van al je NAW-gegevens en telefoonnummer en door overmaking van € 25,00 op rekening 3931.100.01 van Gaastra Producties te Apeldoorn. Na aanmelding via e-mail en het ontvangen van de betaling wordt de toegangskaart toegestuurd. De set met inspiratiekaarten ontvang je bij de entree van Het Klooster.

 
 

 

 
 

 

Deze nieuwsbrief mag doorgestuurd worden

 

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.