Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
Nieuwsbrief Xtra nr. 5 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 6 november 2006
  Het boek “Multidimensionaalbewustzijn”
 

Multidimensionaalbewustzijn is een boek waarin de auteurs je meenemen in hun ervaringen die zij hebben opgedaan als Thèta-facilitators met cliënten. Binnen de Thèta-transformatiesessies ontdekten ze dat vanuit het werken met de Thèta-techniek de DNA-informatie hen laat zien dat er veel meer geheeld wil worden dan alleen maar het thema waarmee een cliënt komt.

Op een begrijpelijke en eenvoudige wijze beschrijven zij hoe ‘wij als mens’ al eeuw in eeuw uit diepe cellulaire trauma’s, blokkerende en beperkende overtuigingen in ons DNA meedragen, zowel persoonlijk als in het collectief. Al deze trauma’s en overtuigingen blokkeren ons om te kunnen zijn wie we werkelijk zijn, namelijk Geestelijke Kosmische Multi-dimensionale Wezens.

Het boek “Multidimensionaalbewustzijn”
Thèta-helingtechniek & DNA activatie
Baukjen Ploegstra & Joop de Boer

Uitgeverij Maldek
ISBN 978-90-78504-02-3
Augustus 2006
Prijs: € 14,75
verzendkosten: € 1,95

Bestel dit boek hier

Uiteindelijk zijn we allemaal wezens die vanuit andere dimensies en sterrenstelsels geïncarneerd zijn op Aarde. Veel Nieuwetijdsmensen zijn aangetrokken tot de planeet Aarde om te leren van het Aardse experiment en om het eigen Multidimensionale karma in evenwicht te brengen.

Door de verdichting van de driedimensionale energie op Aarde zijn nu veel van deze mensen zoekende naar hun missie. Ze lopen vast in de maatschappelijke, sociale en financiële structuren op Aarde en hebben moeite om hun plek te vinden. Diep van binnen weten ze dat ze anders zijn.

Als jij deze missie voelt of je wordt geraakt door dit boek, wees je er dan van bewust dat niemand op Aarde is gekomen om de wereld te verbeteren. We zijn allemaal gekomen om onszelf te transformeren naar een hogere trilling. Naarmate alle 12 DNA-strengen wakker worden, ontwikkelen wij een hoger geëvolueerd bewustzijn.

 

  Multi-mensjes (Reactie van een lezer)
  Vandaag valt er een nieuw uitgebracht boek in mijn brievenbus.

Wat hier echter speciaal aan is, is dat er ook fragmenten uit mijn eigen schrijfsels in afgedrukt staan. Heel leuk om je naam en ervaringen terug te vinden in een boek dat anderen op de Nederlandse markt uitbrengen. Daar is overigens een poos terug netjes toestemming voor gevraagd en inmiddels ben ik al zelf een tijdje bezig om mijn eigen boek te schrijven waarin al mijn ervaringen een vermelding zullen gaan krijgen. Dit laat echter nog wel even op zich wachten, maar het beloofd wat te worden !

De hoofdmoot van dit boek is echter hoe je nu inzicht kunt gaan krijgen in het Multi-Dimensionaal Bewustzijn. Het behandeld de Thèta-technieken en de DNA-activaties, iets waar ik zelf ook een aantal scholingen in heb gevolgd. U kunt van uw eigen creatieprocessen bewuster gaan worden en inzicht krijgen welk soort informatie U nu meedraagt in uw DNA. Het doel hiervan is het doorzien van oude processen, patronen en overtuigingen die U belemmeren een multidimensionaal mens te zijn. Het begin naar een zelfgecreerde toekomst ligt voor U open.

 

 

Wie zijn wij:

 

Baukjen Ploegstra heeft na jarenlange ervaring binnen de psychiatrie en reguliere gezondheidszorg de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven.
Ze is gecertificeerd "Own Your Life" trainer, beeldend kunstenaar, chakratherapeut, creatief kunstzinnig kleurentherapeut & docent.
Tevens is ze werkzaam als gecertificeerde Thèta DNA facilitator en docent, opgeleid en geautoriseerd door Vianna Stibal.

Joop de Boer is een gecertificeerde "Own Your Life" trainer. Hij heeft zijn opleiding en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven bij verschillende bedrijven in Europa. Verder werkt hij met geluid en energie. Als ervaringsdeskundige werkt hij op intuïtieve basis. Zijn opleiding voor het systemisch werk heeft hij gedaan bij het Bert Hellingerinstituut Nederland.
Tevens is hij werkzaam als gecertificeerde Thèta DNA facilitator en docent, opgeleid en geautoriseerd door Vianna Stibal.

In 2004 hebben wij het DNA 1 & 2 Thèta Seminar gevolgd en zijn de helingtechniek meteen gaan toepassen binnen onze praktijk. De ervaring die wij sinds 1997 hebben, binnen het transformatie werk met behulp van chakra-therapie, kleuren-therapie, regressie, innerlijk-kindwerk, rouwbegeleiding en systemisch-werk, staat ons volledig ten dienste binnen onze individuele Thèta-sessies met cliënten.

Op het moment dat wij de DNA activatie & Thèta-helingtechniek integreerden binnen onze werkzaamheden, maakten wij een quantum sprong, wij voelden nog meer vreugde, liefde en passie!

Na drie maanden als Thèta-heling facilitators gewerkt te hebben, met verassend prachtige resultaten in meer dan 100 helingen op zowel fysiek als emotioneel-psychisch gebied, was het voor ons duidelijk dat wij de Teachers opleiding gingen doen om andere mensen in de gelegenheid te stellen deze wonderbaarlijke revolutionaire helingtechniek te leren.

In  2004 hebben we in Australië de Teacher Certificate Training en het seminar Advanced DNA 3 gevolgd bij Vianna Stibal.

Op moment van dit schrijven (april 2006) zijn we enkele duizenden helingen verder. Als Thèta Instituut Nederland hebben we inmiddels diverse mensen uit Nederland en België opgeleid tot DNA Thèta-facilitator.

De Thèta-techniek voedt onze passie en heeft onze missie nog duidelijker gemaakt: ZIJN. In elk moment, hier en nu, ZIJN, verbonden met Alles Wat Is.

Binnen het procesbegeleiden is de inbreng van cliënt of groep een belangrijk onderdeel. Hierbij ervaren wij dat het vrouw-man aspect een dragende ondersteuning is in de helingsprocessen. Deemoed, liefde en de wetenschap van veiligheid en geborgenheid is daarbij ons uitgangspunt.

Thèta Instituut Nederland
is de bedrijfsnaam waaronder wij werken.

Stuur deze Nieuwsbrief door naar vrienden

 

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter Webmaster StartSpiritueel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.