·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Mijn Agenda
 
 
 
·
Drenthe
 
·
Flevoland
 
·
Friesland
 
·
Gelderland
 
·
Groningen
 
·
Limburg
 
·
Noord-Brabant
 
·
Noord-Holland
 
·
Overijssel
 
·
Utrecht
 
·
Zeeland
 
·
Zuid-Holland
 
 
 
·
Nederland
 
·
België
 
 
·
Spirituele Promotie
 
·
Nieuwsbrief Xtra
 
·
Link aanmelden uitgebreid
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Flevoland , Dronten: Vier het leven....Hou van jezelf
 
Naam Website: Vier het leven....Hou van jezelf Praktijk Hou van jezelf. In een volkomen veilige omgeving bied ik twee vormen van healing aan: Energetische PsychoTherapie en Shamballa Healing.
URL Website: www.houvanjezelf.nl
Korte Omschrijving:

Praktijk Hou van jezelf. In een volkomen veilige omgeving bied ik twee vormen van healing aan: Energetische PsychoTherapie en Shamballa healing/reading.

Aangevuld met regeneratie wordt de oorspronkelijke energie van het lichaam gestimuleerd om weer te gaan stromen.
Naast meditatie en b.v. mantra-zang worden er regelmatig (meerdaagse) workshops in binnen-en buitenland aangeboden en kan men de training Shamballa Basic volgen.

E-Mail:

-

Plaats: Dronten
Adres: De Telgang 7
Telefoon: 0321 - 315744
Mobiel: -
Fax: -
 
Wie is ?: Dorrit Lanfers
   

Mijn naam is Dorrit Lanfers, sinds 1958 te gast op Moeder Aarde. Zware beproevingen, helaas gecombineerd met veel emotioneel en fysiek lijden, hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Het eerste deel van mijn leven was niet echt plezierig.
Na een incarnatie weigering kwam ik terecht in een gezin waar ik vanaf het prille begin alleen op mijn eigen kracht kon vertrouwen. Ik zocht liefde en ontving kilte...ik zocht verbondenheid en ontving eenzaamheid. Ik herinnerde mij toen nog niet dat het immer de oprechte wens van de ziel is om alles in zijn totaliteit te ervaren... om van daaruit uiteindelijk innerlijk vrij te worden.

Met daarnaast een groot stuk familie karma en eigen karma, werd het daarom geen gemakkelijke jeugd.

Maar het werd pas echt verdrietig toen ik op 23 jarige leeftijd voor de eerste keer kanker kreeg, gevolgd door nog maar liefst twee keer. In de loop van dat verwondingproces (letterlijk en figuurlijk) heb ik mijzelf emotioneel, mentaal en spiritueel geheeld. Een zeer kritieke toestand, vrijwel direct na de constatering dat ik kanker had, is daarbij de grote ommezwaai geweest. Vanuit een zielsbesluit nam ik mij toen voor a-l-l-es, wat mij tegen hield terug te keren naar mijn ware essentie, op te ruimen. De innerlijke wens om mijn eigen vrijheid (meesterschap) terug te eisen, voelde als een dusdanige bekrachtiging, dat ik de zeer moeilijke omstandigheden waarin ik emotioneel, mentaal en fysiek in de daarop bijna 20 jaar verkeerde, aanvaardde.

Achteraf kan ik deze lange periode zien als een zeer intens leerproces...wat mij een enorme diepgang en grote innerlijke rijkdom heeft opgeleverd. De tol was erg hoog, alleen de nimmer aflatende zorg van mijn partner maakte de weg iets minder eenzaam. Een ervaring die achteraf voelt als een onvrijwillige retraite. Terug geworpen op alleen mijn Zelf maakte ik kennis met mijn innerlijke kinderen, die hunkerde naar liefde en verbondenheid... kwam ik terecht in verschillende astrale dimensies...de onderwereld... werd één met de natuur... hoorde vanaf dat moment de hartslag van Moeder Aarde...de wind gevuld met boodschappen... en besefte uiteindelijk dat ik de zwaarste strijdt nooit zou winnen, tenzij ik vol vertrouwen en overgave me zou laten meevoeren op de stroming van het leven zelf. De ware betekenis en reden van mijn Zijn hier op aarde werd mij stukje bij beetje duidelijk gemaakt. Vanaf dat moment werden de energetische banden tussen mij en mijn energetische vrienden hersteld en kwam het vertrouwen weer langzaam terug dat ik er niet alleen voor stond. God... de Bron... ik voelde me weer verbonden met thuis!

Hoe wreed het leven voor sommigen ook lijkt, wanneer je achter de sluiers de ware betekenis ervan kunt ervaren, kun je alleen nog maar stil worden. Uit diep respect buigen voor alle zielen op Moeder Aarde die zo dapper zijn om uit moeilijke, zware levensomstandigheden hun lessen te leren. Vanuit hun lotsbestemming ervoor kiezen om 'Ja' tegen alles te zeggen wat zich aandient, omdat hun innerlijk weten groot is. Wanneer het je goed gaat in je leven, als je succesvol bent in de ogen van de maatschappij, is het moeilijk om stil te staan bij wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde komt doen. Toch ontwaken er steeds meer mensen, herenigen zich met hun zielefamilies. Wat niet betekent te oordelen over hen die in dit leven nog 'slapende' zijn. Want wie zijn wij om te oordelen...te besluiten dat iets 'goed' of 'fout' is... wat weten wij af van hun plan...

Mijn motto is 'vier het leven...hou van jezelf'! Het leven is té mooi...té kostbaar om het niet bewust te ervaren, om er niet alles uit te halen waartoe je in staat bent ( en dat blijkt verrassend veel te zijn, wanneer je deze keuze maakt). Ik zie het leven als feest, problemen als een uitdaging om verder te groeien. Ik ben in contact gekomen met mijn Wezen... weet wat mij te doen staat, dat ik slechts een kanaal hoef te zijn tussen het Universum en Moeder Aarde, waardoor alles als vanzelf gaat stromen. Liefde, kracht, vertrouwen en overgave zijn mijn uitgangspunten. Met grote dankbaarheid ervaar ik het leven zoals het is, wetende dat ik mijn eigen ‘creator’ ben...mijn eigen Meester. Ik ben die ik ben!

Wanneer je daarbij van jeZelf houdt, in liefde en acceptatie met werkelijk a-l-le-s wat er is...dán pas ben je ook in staat om te geven en te ontvangen...onvoorwaardelijk in vrijheid, zonder verwachtingspatronen. Je kunt pas een ander helen, wanneer je zelf Heel bent!

Mijn symbool is de roos; een archetypisch beeld wat voor zuivere liefde staat. Ieder-een zoekt liefde... zuivere, onvoorwaardelijke liefde. Van een pasgeborene, de stoere macho, de sensuele vrouw tot schootkat of olifant. De tere knop van de roos zal zich eens langzaam openen... Blaadje voor blaadje om tenslotte te ontluiken tot een prachtige, krachtige bloem die in al haar stralendheid en schoonheid, alleen maar hoeft te zijn. Afstemmen op je hart (chakra) betekent dat je vanuit de stilte leert luisteren naar je ziel. Deze is afgestemd op je diepste waarheid en op uiteindelijk de scheppende bron...je thuis.

ACHTERGROND

Mijn achtergrond was de journalistiek. Mijn wijsheid heb ik uit het leven zelf gehaald. Uiteraard heb ik in de loop der jaren kennis gemaakt met diverse trainingen c.q. opleidingen. Vanuit de energetische psychotherapie werk ik o.a. met inner child work, NLP, regressie (vorige levens), conceptie, geboorte-trauma, aanhechtingen, rouwverwerking, soul-retrieval en familie opstellingen. Als lichtwerker en Shamballa 13 D healingmaster zie ik deze behandelingen als een waardevolle aanvulling. Het sjamanisme heeft me nog meer verbonden met Moeder Aarde. Verschillende dans technieken, oosterse zang, werken met klank en yogavormen maken voor mij de cirkel rond.

   
Aanbod:
  • Shamballa Basic cursus
  • Meditatie
  • Omgaan met stress
  • De diepere zin van het leven
Extra:

Ontslakken met Detox

We leven tegenwoordig in een tijd waarbij we ons steeds meer en meer bewust worden van ons welzijn. Niet alleen in materieel opzicht, ook emotioneel en fysiek eisen we vaak ons geluk op. Maar dat dit niet de weg is, ondervinden velen van ons.
Bewustwording is het medicijn om daarna de juiste keuze te maken hoe je inderdaad weer jouw geluk kunt opeisen In een tijd waarin alles sneller lijkt te gaan, wordt er meer van ons geëist. Velen leiden een druk bestaan zodat van gezond eten, beweging en rust weinig terecht komt.

Fast food, kleur- en geurstoffen, te weinig fruit en verse groenten, alcohol, roken, stress, zorgen, medicijn gebruik, drugs en minder dan 2 liter water drinken zorgen ervoor dat het fysieke lichaam hard moet werken om al deze afvalstoffen kwijt te raken. Geen wonder dat een dergelijk lichaam zich zelf aan het vervuilen is. De miljarden cellen kunnen nl. weinig mineralen en vitaminen opnemen en verzwakken op deze manier.

>> Lees verder >>

   
Banner: Praktijk Hou van jezelf. In een volkomen veilige omgeving bied ik twee vormen van healing aan: Energetische PsychoTherapie en Shamballa Healing.
 
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI