·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Mijn Agenda
 
 
 
·
Drenthe
 
·
Flevoland
 
·
Friesland
 
·
Gelderland
 
·
Groningen
 
·
Limburg
 
·
Noord-Brabant
 
·
Noord-Holland
 
·
Overijssel
 
·
Utrecht
 
·
Zeeland
 
·
Zuid-Holland
 
 
 
·
Nederland
 
·
België
 
 
·
Spirituele Promotie
 
·
Nieuwsbrief Xtra
 
·
Link aanmelden uitgebreid
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Noord-Holland, Hoorn: Shadeshifter
 
Naam Website: www.shadeshifter.nl Welkom op mijn Spiritual Wisdom website. Hier staan veel Nederlandstalige en Engelstalige spirituele artikelen.
URL Website: www.shadeshifter.nl
Korte Omschrijving:

Shadeshifter - de Kunst van Coherente Energie - biedt verschillende manieren om de kunst van harmonie en coherentie in je eigen leven te integreren en onderhouden. Je kunt kiezen voor individuele begeleiding in de praktijk voor natuurgerichte therapieën en/of je kunt je laten inspireren door krachtige kunstwerken van energiehologrammen. Neem een kijkje op de site en dan weet je of dit iets voor jou is.

 

E-Mail:

info@shadehsifter.nl

Plaats: Haarlem
Adres: Zie website
Telefoon: 023-5517055
Mobiel: -
Fax: -
 
Wie is ?: Wilka Zelders
   
Wilka (1955) heeft tijdens haar leven langzaam met de uitdagingen van een hoogsensitieve persoonlijkheid leren omgaan. Pas toen zij eind jaren '80 met het fenomeen energie-healing in aanraking kwam, kon zij haar eigen hoogsensitiviteit plaats en richting geven.

Wilka blijkt een natuurlijke aanleg te hebben om hoge energie-frequenties waar te nemen, niet alleen als een gevoel, maar ook als zeer abstracte, holografische beelden. Daarbij heeft zij de gave om deze beelden uit te drukken in energetisch geladen kunstwerken, zodat ook anderen makkelijker met deze hoogfrequente, harmonische, coherente energieën contact kunnen maken. Dankzij haar eigen rijke levenservaring weet zij dat hierdoor de kwaliteit van het leven ook werkelijk kan verbeteren.

Haar verlangen om in de eerste plaats zelf in harmonie en vrede met het leven te komen, heeft haar geleid naar vele studies, zowel theoretisch als in de praktijk. Hierdoor blijft zij haar gaves verder ontwikkelen en kan zij mensen helpen bij het herstellen van de eigen levenskracht en levensvreugde. Dit doet zij sinds 1999 als zelfstandig werkend kunstenaar en therapeut in haar eigen praktijk. Wilka beschouwt het Hart als de plek waar onze Bron zetelt en voor haar is de liefde en de vreugde van haar eigen hart dan ook haar grootste kompas.

Niet alleen begeleidt Wilka mensen om de eigen balans te herstellen en onderhouden, maar vooral ook stimuleert zij mensen voortdurend om verder te groeien en ontplooien, opdat wij allen ons bewust worden dat wij mensen volledig in staat zijn om gezamenlijk een schitterend paradijs hier op Aarde te creëren. Aan het proces van co-creatie in Eenheid is Wilka met hart en ziel toegewijd. Zij voelt zichzelf nog steeds midden in dit bewustwordingsproces staan en ervaart het leven zowel als een geschenk, als een uitdaging.

Praktijk voor natuurgerichte therapieën
In de praktijk voor natuurgerichte therapieën wordt je begeleid bij vragen omtrent je fysieke, psychische en/of spirituele leven en de stagnaties en uitdagingen die je daarin soms ervaart. Een consult bestaat voor een deel uit een gesprek om tot de kernvragen te komen, gevolgd door een energiebehandeling. Je ontvangt een combinatie van healingtechnieken, waaronder Reiki en Vortexhealing. Daarnaast werkt Wilka veel met klank en geur en adviezen en/of opdrachten die zich rondom jouw vraagstelling aandienen.

De praktijk is aangesloten bij de BATC en RING en de consulten worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed.

Energiekunst
Sommige mensen kennen Wilka door de hologrammen van de New Cities of Light die zij vooral in de jaren 90 van de vorige eeuw heeft uitgebeeld. Anderen kennen haar van het Whizzard Project, waarvan zij, samen met Jhadten Jewall uit Canada, mede-auteur en initiator is. Over dit project kun je meer lezen op: http://www.whizzardproject.com. In 2007 verscheen bij utgeverij Ankh-Hermes haar boek 'Hologrammen van Liefde en Kracht', met een dertigtal kunstwerken en bijbehorende teksten.

Wanneer je ook jouw eigen 'blauwdruk' in een energetisch kunstwerk uitgedrukt wilt zien, kun je daartoe een opdracht geven. Kijk gerust eens op de website om voorbeelden te zien.

Wilka maakt ook energetische kunstwerken van hologrammen van universele thema's en natuurwezens. Deze worden in beperkte oplage op canvas gedrukt en zijn via exposities of via de site te koop.

Lezingen, meditaties, workshops, concerten
Je kunt kennis maken met het energiewerk zoals Wilka dat benadert, door eens te komen naar een lezing, meditatie, workshop of de zeer bijzondere klankconcerten van A Band of Whizzards. Op zowel de website van Shadeshifter als die van het Whizzard Project worden deze aangekondigd. Iedereen is van harte welkom.

 
Aanbod:
  • Praktijk voor natuurgerichte therapieën
  • Energiekunst
  • Lezingen, meditaties, workshops, concerten
   
Extra:

Wanneer je zelf een evenement met of rondom 'Shadeshifter - De Kunst van Coherente Energie' zou willen organiseren of een expositie van Wilka's werk wilt faciliteren, neem dan alsjeblieft contact met haar op via: info@shadeshifter.nl

 
Banner: Shadeshifter - de Kunst van Coherente Energie - biedt verschillende manieren om de kunst van harmonie en coherentie in je eigen leven te integreren en onderhouden.
 
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI