·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Mijn Agenda
 
 
 
·
Drenthe
 
·
Flevoland
 
·
Friesland
 
·
Gelderland
 
·
Groningen
 
·
Limburg
 
·
Noord-Brabant
 
·
Noord-Holland
 
·
Overijssel
 
·
Utrecht
 
·
Zeeland
 
·
Zuid-Holland
 
 
 
·
Nederland
 
·
België
 
 
·
Spirituele Promotie
 
·
Nieuwsbrief Xtra
 
·
Link aanmelden uitgebreid
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Utrecht, Soest: Silver Institute
 
Naam Website: Silver European Training Centre. Silver ontwikkelt en geeft innovatieve opleidingen, trainingen en retraite programmaís, waarin je zelf centraal staat. De programmaís zijn gericht op groei- en veranderingsprocessen. Silver beschikt over het inzicht en de kennis hoe je nieuwe theorieŽn kunt implementeren en maakt het praktisch toepasbaar. Zodat je in je eigen kracht komt te staan.
URL Website: .www.silverinstitute.eu/welkom.htm
Korte Omschrijving:

Silver ontwikkelt en geeft innovatieve opleidingen, trainingen en retraite programmaís, waarin je zelf centraal staat. De programmaís zijn gericht op groei- en veranderingsprocessen. Silver beschikt over het inzicht en de kennis hoe je nieuwe theorieŽn kunt implementeren en maakt het praktisch toepasbaar. Zodat je in je eigen kracht komt te staan.

E-Mail:

Liesbeth.Koot@orange.fr

Plaats: Roussillon-en-Morvan, FR
Land: Frankrijk
Telefoon: +33 3 85 54 22 28
Mobiel: -
Fax: -
Wie is ?: Liesbeth Koot

Liesbeth Koot is een dynamische krachtige transformateur. Ze weet hoe je vanuit harmonie transformatie kunt genereren die resulteert in het loslaten van energetische ladingen, die invloed hebben op hoe we vandaag het leven ervaren. Deze energie stagnaties zijn verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt, hoe je je voelt, reageert en wat je als mogelijkheid kunt zien.

Liesbeth werkt al meer dan 10 jaar als trainer en therapeut en heeft meerder manieren van werken ontwikkeld om vanuit harmonie processen in gang te zetten, zodat je je eigen waarheid kunt ontdekken, kunt leven vanuit liefde en in je eigen kracht komt te staan. Want waarheid is suggestief, laat zich niet opdringen en is onderheven aan verandering. Pas als je iets zelf ervaart wordt het onderdeel van je eigen innerlijke weten. Als je inzicht krijgt in je eigen innerlijke processen, dienen oplossingen zich aan. Het feit is dat we allen Multi-dimensionaal zijn, maar het multi-dimensionale nog niet kunnen integreren, omdat de ervaring ontbreekt. De leerervaring van de overeenkomstige bewustzijnslaag, die nodig is om een ruimere waarheid te leren kennen.

We zijn hier om zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel te evolueren en bevinden ons in een nieuwe fase die ons in staat stelt de energie te verhogen en onszelf te zuiveren. De antwoorden vinden we in de realiteit van vandaag. Buiten het bereik van ons huidige bewustzijn en voorbij alle vormen van leven zoals wij dat nu kennen is er een potentieel in ons aanwezig, die nog niet is aangesproken. Zelf zijn wij de spelers en de regels zijn aan het veranderen. Of je nu wel of niet sensitief bent en onafhankelijk van de individuele behoefte, deze reis is van en voor ons allemaal. Het is tijd voor een algehele revisie en een nieuwe gebruiksaanwijzing.

Liesbeth is initiatiefnemer van Silver, een europees trainingscentrum in midden-Frankrijk. Op het landgoed Chateau La chataigneraie vinden de trainingen van Silver plaats. Silver richt zich op dit veranderingsproces waar we ons nu in bevinden, wat je ook als het proces van bewustwording kunt omschrijven.

 
Aanbod:
  Trainingen en opleidingen:
- Keys of Ankh, from Egypt
- Verstilling Retraite
- Verdiepings Retraite
- Unified Field, beroepsopleiding
- Ilahinoor Intensive
 
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI