·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Mijn Agenda
 
 
 
·
Drenthe
 
·
Flevoland
 
·
Friesland
 
·
Gelderland
 
·
Groningen
 
·
Limburg
 
·
Noord-Brabant
 
·
Noord-Holland
 
·
Overijssel
 
·
Utrecht
 
·
Zeeland
 
·
Zuid-Holland
 
 
 
·
Nederland
 
·
België
 
 
·
Spirituele Promotie
 
·
Nieuwsbrief Xtra
 
·
Link aanmelden uitgebreid
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Drenthe , Dronten: SULIS Centrum voor Gestalt en AquaGestalt van jezelf
 
Naam Website: SULIS Centrum voor Gestalt en AquaGestalt
URL Website: www.sulis-therapy.com
Korte Omschrijving: Als u wensen heeft.…… zoals: Bent u toe aan diepe ontspanning, herstel, balans en vitaliteit? Heeft u behoefte aan werkelijke aandacht van iemand die echt de tijd voor u neemt?
Wil u ook zo graag een keer zalig ontspannen in warm water? Of…. Wenst u eindelijk erkenning voor uw hoogsensitieve gaven? Wenst u voeding voor uw ziel en voor uw verborgen talenten? Zoekt u een nieuwe manier van werken als begeleider of als therapeut? Dan willen wij u graag uitnodigen om u te laten inspireren door het aanbod op onze website.

SULIS is de Keltische zonnegodin van gezondheid en genezing. Ze is verbonden met de warm-waterbronnen “Aquae Sulis” van de watertempel in Bath – Engeland.  Ze bracht licht, warmte en heling.Met de naam SULIS willen wij niet alleen deze godin en haar prachtige werk eren. Wij willen ook aangeven dat wij vanuit ons hart met liefde bijdragen aan dat wat de een mens behoeft op weg naar ontspanning, bewustwording, heling, genezing en licht. Dit doen wij zowel op het LAND als in het warme WATER.De helende wateren van SULIS staan symbool voor de diepten die mensen soms meemaken op hun reis naar gezondheid, licht en heelheid. Dat vraagt aandacht, rust, ont-spanning, zorg, moed en overgav
E-Mail:

marcel@sulis-therapy.com

Plaats: Assen
Adres: -
Telefoon: 0592-353317
Mobiel: 06.30378913
Fax: -
 
Wat is ?: Sulis
   

Als u wensen heeft.…… zoals: Bent u toe aan diepe ontspanning, herstel, balans en vitaliteit? Heeft u behoefte aan werkelijke aandacht van iemand die echt de tijd voor u neemt?
Wil u ook zo graag een keer zalig ontspannen in warm water? Of…. Wenst u eindelijk erkenning voor uw hoogsensitieve gaven? Wenst u voeding voor uw ziel en voor uw verborgen talenten? Zoekt u een nieuwe manier van werken als begeleider of als therapeut? Dan willen wij u graag uitnodigen om u te laten inspireren door het aanbod op onze website.

SULIS is de Keltische zonnegodin van gezondheid en genezing. Ze is verbonden met de warm-waterbronnen “Aquae Sulis” van de watertempel in Bath – Engeland.  Ze bracht licht, warmte en heling.Met de naam SULIS willen wij niet alleen deze godin en haar prachtige werk eren. Wij willen ook aangeven dat wij vanuit ons hart met liefde bijdragen aan dat wat de een mens behoeft op weg naar ontspanning, bewustwording, heling, genezing en licht. Dit doen wij zowel op het LAND als in het warme WATER.De helende wateren van SULIS staan symbool voor de diepten die mensen soms meemaken op hun reis naar gezondheid, licht en heelheid. Dat vraagt aandacht, rust, ont-spanning, zorg, moed en overgave! Water is daarin een warm, liefdevol, koesterend en helend element.Samen met een aantal professionals met bijzondere kwaliteiten en specifieke deskundigheid, organiseren wij een uniek aanbod. Dit aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit heling, therapie, verdieping en zielsontwikkeling; uit onderzoek en behandeling en uit opleiding en supervisie/coaching.Wij werken individueel, met paren en met groepen. Wij werken met kinderen en met volwassenen. 
Van harte welkom!

SULIS Centrum voor Gestalt en AquaGestalt
Marga Lambeck & Marcel Baars


PROGRAMMA OVERZICHT voorjaar 2016
~~WATER~~  ons aanbod in het warme water

*Individuele sessies AquaGestalt ‘Een diepe ontspanning die indruk maakt’ *dagelijks op afspraak

Een individuele behandeling met Watsu (Water-shiatsu); Healing Dance en Aqua Massage. Ook sessies in combinatie met muziek en klankschaalbehandeling in water zijn mogelijk.
In overgave word je doorbewogen, gestrekt, gemasseerd en geheeld. Zeer aan te bevelen voor mensen met stress, trauma en ongemakken & hoog sensitieve kinderen en volwassenen.
Verder voor zwangeren en liefhebbers! *Kosten op aanvraag

*AquaGestalt-Yoga/Ai-Chi
‘Een wekelijks uurtje echte ontspanning’ op maandag en op dinsdagavond
Unieke combinatie van Gestalttherapie, Chakra Yoga, Ai-Chi, Mindfulness en Aqua Relax Therapie in warm water! Met genoegen werken aan beweging, souplesse, balans, ontspanning, rust en primaire impuls.
Een serie van 8 lessen vanaf 11 januari 2016. *Kosten: € 140,00 per serie


 
*De Waterman ‘Een wekelijks uurtje slow sport!’ gemengde groep op maandagavond
Een combinatie van Gestalttherapie, Ai-Chi, Aqua-Body Balance en Aqua Relax Therapie in warm water.  Met elkaar werken aan beweeglijkheid, kracht, concentratie, innerlijke rust en vitaliteit.
Een serie van 8 lessen vanaf 11 januari 2016 *Kosten: € 140,00 per serie

*CURSUS Aqua Relax Therapie ‘Samen drijven, bewogen worden & genieten’
Een cursus voor (echt)paren of duo’s. Leer de fijne kneepjes van de Aqua Relax Therapie zelf en ervaar aan den lijve de weldaad van deze heerlijke methodiek.
U leert uw ‘partner’ floaten, bewegen & strekken en diepe ontspanning te bevorderen. Fijn om te doen met uw partner, vriendin, zoon, dochter of ouder.
4 lessen op donderdagavond van 20.00-22.00 uur

Data: 3, 17 en 31 maart en 7 april 2016 *Kosten: € 195,00 pp

 *Avondworkshop AquaHarmony ‘Een proeverij van AquaGestalt met muziek en klank’
Een avondworkshop voor iedereen die heerlijk wil komen ontspannen,  genieten en beleven. Een combinatie van AquaGestalt-Yoga, Ai-Chi & Aqua Relax Therapie met fijne
klanken van Hapi, sansula, koshi’s en klankschalen. Voor iedereen is er een klankschaal-behandeling in water! Wij zorgen voor een kop warme thee en een versnapering.
Data: 22 januari, 19 februari, 18 maart, 22 april & 20 mei  *Kosten € 32,50 pp/pa  

 

 

*Tweedaagse MINI RETRAITE
AquaEnergy  ‘Als de ziel roept om verdieping’
Een tweedaagse MINI RETRAITE  voor mensen die op een speelse en ontspannen manier eigen wensen en talenten voeding willen geven. We werken met beelden, symbolen, muziek en kristallen in de zaal;
en met AquaGestalt, Watsu, Aqua Yoga en Aqua Relax Therapie in het warme therapiebad. Een retraite met veel extra’s: een persoonlijke reading op het land en in het water door Annedien van Amerongen
en een muzikale healing in het water door Marcel Baars.
Data: 2 en 3 april 2016 *Kosten € 330,00 pp

 
                       

NIEUW in 2016: Vrouwenwatercirkel 1 avond per 2 maanden. Informatie op aanvraag.
 

Studiedag “AquaGestalt? De verleiding van warm water”. Een unieke studiedag speciaal voor therapeuten**

Eendaagse studiedag met in de ochtend een lezing over de achtergronden van AquaGestalt en uitleg over de stressfysiologie. In de middag een workshop in het warme water om AquaGestalt aan den lijve te ervaren.
Datum: zondag 24 april 2016 *Kosten € 165,00 pp
 
 

 

-LAND-- ons aanbod op het land -

Aanbod:

INDIVIDUEEL en PAREN/GEZINNEN
Gestalttherapie, creatieve therapie, muziek therapie, lichaamsgerichte therapie, relatie therapie en ontspanningstherapie. Reading, healing & soul-support. Massage en klankschaalbehandeling.
Supervisie en coaching. Sessies op afspraak.

GROEPEN
“Proviand voor onderweg” ‘Diep-ziel-duiken met zielenmaten’
Maandelijkse transformatiegroep voor sensitieve vrouwen (50+) op vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
In alle rust en met aandacht werken aan persoonlijke verdieping, onvervulde wensen, inspiratie en balans. Bewustzijnsontwikkeling met dialoog, meditatie, lichaamsgerichte oefeningen,
beelden, symbolen, muziek, creatief beeldende materialen en systemisch werk.

“B-LUV” ‘Voeding voor de ziel’

Maandelijkse transformatiegroep voor hoogsensitieve en heldere vrouwen (30-45 jaar) op vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Met aandacht en enthousiasme werken aan persoonlijke
spirituele ontwikkeling, onvervulde wensen, inspiratie en balans. Bevordering van transformatieve ontwikkeling met dialoog, meditatie, lichaamsgerichte oefeningen, beelden, symbolen,
muziek, creatief beeldende materialen en systemisch werk.
 
“In zicht” ‘Verrek, ik heb een blinde vlek!’
Management coaching op blinde vlekken 1 x per 2 maanden op woensdagmiddag. Op creatieve en speelse wijze samen reflecteren op persoonlijke dilemma’s en obstakels in de werksituatie.
Ter bevordering van bezieling, plezier, inspiratie en persoonlijke effectiviteit in jouw unieke leiderschap.

..OP AANVRAAG..
Op aanvraag zijn verschillende van onze activiteiten te organiseren voor besloten groepen zoals vrienden/vriendinnen-groepen, teams, organisaties, verenigingen, gezinnen af anderszins.
Ook combinaties van LAND (lezing, workshop, trainingen) en WATER (workshop) zijn mogelijk!

VEEL GEVRAAGD


*De workshop “Als leven topsport wordt”
Een interactieve lezing van 1 dagdeel over herstelgebrek, herstel en balans. Uitleg over de stressfysiologie, stress-gerelateerde klachten, burnout-preventie en vitaliteit.
Inzicht gevend & verrassend met vele praktische en heldere adviezen voor iedereen!
 

ZAKELIJK:

*Vergoeding: Bijna alle activiteiten vallen onder de vergoeding van de aanvullende ziektekosten verzekering.

**Herregistratie voor therapeuten: Voor studiedagen & supervisie kunnen uren/punten worden gegeven t.b.v. herregistratie.

   
Banner:
 
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI