·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Mijn Agenda
 
 
 
·
Drenthe
 
·
Flevoland
 
·
Friesland
 
·
Gelderland
 
·
Groningen
 
·
Limburg
 
·
Noord-Brabant
 
·
Noord-Holland
 
·
Overijssel
 
·
Utrecht
 
·
Zeeland
 
·
Zuid-Holland
 
 
 
·
Nederland
 
·
België
 
 
·
Spirituele Promotie
 
·
Nieuwsbrief Xtra
 
·
Link aanmelden uitgebreid
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Noord-Holland, Haarlem: Whizzardproject
 
Naam Website: www.whizzardproject.nl
URL Website: www.whizzardproject.com
Korte Omschrijving:

The Whizzard Project - changing perception, transforming reality; your creation empowerement tool for your future Human Beingness.
Ontdek harmonische energieën in jezelf en maak contact met het rijk van de Deva's.
Voel hoe zij je leiden naar een opnieuw begrijpen van liefde, schoonheid, wijsheid en Eenheid ~ verander je perspectief.
Ervaar de vreugde, vrede en harmonie die jij kunt creëren ~ transformeer je werkelijkheid.

E-Mail:

info@whizzardproject.com

Plaats: Haarlem
Adres: -
Telefoon: -
Mobiel: -
Fax: -
 
Wie is ?: Het Whizzard Project
   
Welkom op mijn Spiritual Wisdom website. Hier staan veel Nederlandstalige en Engelstalige spirituele artikelen. Samenwerking met elementalen
Dit project, dat haar start kende in 2001, is een samenwerkingsverband tussen de wereld van de mensen en de wereld van de elementaalwezens. De elementaalwezens zijn de 'caretakers' van de schepping en willen niets liever dan de innige band tussen de mens en henzelf herstellen. Zij verbinden zich met ons vanuit een verlangen om samen, als gehele schepping, verder te groeien.

Co-creëren
In het Whizzard Project werkt een groeiende groep visionaire kunstenaars en technici met elkaar samen om op verschillende manieren de poorten naar de hogere dimensies van ons bewustzijn te openen, zodat we weer bewust en constructief met onze scheppingskracht leren omgaan.

Deze groep bestaat o.a. uit initiatiefnemers en auteurs, Wilka Zelders (uit Nederland) en Jhadten Jewall (uit Canada), pionierende ondernemers Guido Jonkers en Charles van Oosterum, muzikanten en klankkunstenaars Irene Pool, Michiel Strategier, Martine Nijenhuis, Richard Bowring, Navah Verhoeven, Henrike Hendrikson, Jan Goorissen en Marc van Mourick. Vertalers Elisabeth van der Mije, Rebecka Koritz en Toni Crawford, animatiekunstenaar Mao-Lin Liao en klanktechnicus Fritz de With. En deze groep breidt zich voortdurend verder uit.

Ook iedereen die workshops volgt en organiseert, iedereen die de Whizzard Kaarten en muziek daadwerkelijk in het leven integreert of zich in de mogelijkheden van dit project verdiept, is uiteindelijk mede-schepper in dit unieke project dat ons helpt op onze weg terug naar de Eenheid.

Onze visie
Het Whizzard Project biedt op deze manier een ruimte en een podium voor alle mensen om zichzelf te ontdekken en ontplooien als bewuste co-creators.
Het Whizzard Project is er om Waarheid, Liefde, Schoonheid, Wijsheid en Eenheid in jezelf - en daarmee in de wereld - te voelen.
Wij geloven dat, wanneer ieder mens zich deze waarheden herinnert, we geen behoefte meer voelen om elkaar of de wereld te bestrijden.
Wij geloven dat dit leidt tot een wereld van Vrede, Vreugde en Groei.
Wij geloven dat wij daar als mensheid, als schepping, aan toe zijn.

Nog veel meer
Meer over de geschiedenis van het project en de achtergronden van de deelnemende mede-scheppers, de achtergronden van het project zelf en de producten en evenementen die in het kader van dit project worden ontwikkeld en aangeboden, vind je op onze website: www.whizzardproject.com

 
Aanbod:
  • Kaartset met 36 energiekaarten en schitterende poëtische teksten in een begeleidend boek. Uitgegeven als set in een mooie doos in velours sleeve of in handgemaakt houten kistje
  • Cd's met gechannelde muziek van de uitgebeelde energiehologrammen door A Band of Whizzards. Ieder elementaal krijgt een eigen CD.Dvd's met dance & chill-out remix van de muziek van A Band of Whizzards in combinatie met animaties van de beelden.
  • Lezingen, workshops, concerten en exposities
   
Extra:

Wij nodigen je uit om mee te gaan op een innerlijke reis om universele waarheden in jezelf te ontdekken. Het Whizzard Project geeft je een speelse ruimte en gereedschap om de mede-schepper in jouzelf te bekrachtigen en de Whizzard Within te activeren.
Ergens onderweg ontdek je hoe het samenspel werkt ... Weet, dat als je deze informatie tot hier toe hebt gelezen, jouw ziel jou heeft uitgenodigd dit avontuur met ons mee aan te gaan. Wij hopen je te ontmoeten!

 
Banner: The Whizzard Project
 
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI