·
Home
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
Overzicht Therapieën
 
·
1e Chakra Basis
 
·
2e Chakra Heiligbeen
 
·
3e Chakra Zonnevlecht
 
·
4e Chakra Hart
 
·
5e Chakra Keel
 
·
6e Chakra Voorhoofd
 
·
7e Chakra Kruin
 
·
Reiki
 
·
Reconnection
Overzicht Thema's
 
·
11:11 Code
 
·
De Arcturiërs
 
·
De Mozes Code
 
·
Engelen Pagina
 
·
Spirituele vakanties
Overzicht Boeken
 
·
Eckhart Tolle
 
·
De Kinderen van de Wet van Een
 
·
De Binnenste Kring
 
·
De Maria Magdalena Code
 
·
Multidimensionaal bewustzijn
 
·
Ziekte is onwetendheid
 
 

 

 
  7e Chakra - Sahasrarachakra - Kruin Chakra
     
 

Sahasrara is Sanskriet voor duizendvoudig en is het zevende chakra volgens de tradities binnen het hindoeïsme en yoga, waarbinnen chakra's lichamelijke, emotionele en spirituele componenten bevatten. Sahasrara bevindt zich boven de kruin en hangt samen met spiritualiteit en verlichting.

Het Sahasrarachakra hangt samen met spiritualiteit en verlichting. Dit chakra heeft te maken met het streven naar hogere bewustzijnstoestanden. Een geopend zevende chakra veroorzaakt een gevoel van diepe vrede en harmonie, voorbij de dualiteit. Dit leidt tot ervaringen van totaal geluk en brengt de verbinding tot stand met een werkelijkheid die voorbij het denken ligt. De energie van dit chakra kan er toe leiden dat men de Mahatma, 'de grote ziel', bereikt.

Het kruinchakra werkt in op het gehele organisme. Is de energie in dit chakra te zwak, dan kunnen er chronische ziekten, zenuwaandoeningen en levensbedreigende ziekten ontstaan. De meest voorkomende problemen uiten zich als hoofdpijn, verwardheid, vergeetachtigheid, slaapstoornissen en depressiviteit.

Kruinchakra olie Lotus van Cosmic&Flower Chakraoliën
Ik Weet

Lotus olie werd in het oude Egypte gebruikt door Priesters en Priesteressen in tempeldiensten om de Universele Energie te kunnen ontvangen. Met deze energie creëerden zij hun eigen werkelijkheid. Vanuit dit bewustzijn konden zij contacten leggen met de hogere bewustzijnsvelden, beschikte zij over de mogelijkheid om met iemand op grote afstand te communiceren en de Lichtwereld te raadplegen. Tegelijkertijd konden ze terug gaan naar vorige levens om antwoorden te verkrijgen voor vraagstukken die zich in hun leven voordeden. Lotus reinigt disharmonie van de Kruinchakra membramen en het Goddelijke Kosmische lichaam.

Het geheim van Lotus is dat het de mensheid helpt om de verbinding te leggen tussen de geest en de Kosmos. Lotus werkt als een spirituele transporteur waardoor men zich met het mysterie kan verbinden en op een hoger spiritueel niveau kan komen. Is zintuigprikkelend en opent de deur voor spirituele communicatie.

De kracht van Lotus beïnvloedt alle lichtlichamen en chakra’s op een positieve wijze, waardoor men zich niet te zeer verbindt met de aardse materie en bezigheden.

Het activeert inzichten vanuit een hoger bewustzijnsniveau en stimuleert om op een hoger spiritueel niveau keuzes te maken en te leven. Fysiek zuivert Lotus ziektebeelden en pijnlijden ontstaan vanuit karma en vorige levens.

Krachtwoorden toegevoegde Cosmic&Flower Energy:
Geeft fysiek en energetisch ruimte om de droom van wie je werkelijk bent te manifesteren.

Gebruik advies:
Als massage- huid of badolie, als parfum en verdampen in een oliebrander. Tip, gebruik Lotus in een combinatie van hierboven benoemd gebruiksadvies.

Bestel hier een van de chakra olië

Lichamelijk
De kruinchakra wordt geassocieerd met een uitwerking op het gehele organisme. Is de energie in deze chakra te zwak, dan zouden er chronische ziekten, zenuwaandoeningen en levensbedreigende ziekten ontstaan, waarbij de meest voorkomende problemen uiten zich als hoofdpijn, verwardheid, vergeetachtigheid, slaapstoornissen en depressiviteit.

Emotioneel
Dit chakra heeft te maken met het hoger bewustzijn. Een geopende zevende chakra zou een gevoel van diepe vrede en harmonie veroorzaken, voorbij de dualiteit, wat dan weer leidt tot ervaringen van totaal geluk en verbinding met een werkelijkheid die voorbij het denken ligt. De energie van dit chakra zou er toe kunnen leiden dat men de Mahatma, 'de grote ziel', bereikt.

Symbolisch
Sahasrara wordt geassocieerd met de volgende symbolen:

  • Goden: Kundalini Shakti en Shiva
  • Element: geen
  • Kleuren: wit, violet, goud
  • Dier: slang (Kundalin)
  • Lichaamsdelen: hersenschors, het gehele organisme
  • Planeet: Neptunus
  • Leeftijd: 42 - 49 jaar
  • Edelstenen: Amethist, paarse Fluoriet, Bergkristal en Diamant
Kruinchakra olie Lotus van Cosmic&Flower Chakraoliën

De unieke lijn van deze 7 Cosmic & Flower chakra oliën
zijn een combinatie van 7 heilige Egyptische chakra oliën en een Cosmic & Flower Energy.

De 7 chakra oliën:
Sakkara is het oudste complex met koningsgraven, waaronder de allereerste Piramide van Djoser. In 2002 werden daar twee graven uit de periode 2.300 jaar v. Chr. geopend van overleden artsen van het Koninklijke hof.

In deze graven vond men tabletten van het fijnste albast met 7 kleine vulopeningen met daaronder de inscripties van de 7 heilige oliën der Farao`s in hiërogliefen geschreven.

   
 

De laatste 3 aangemelde Weblinken: Chakra's