·
Home
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
Overzicht Therapieën
 
·
1e Chakra Basis
 
·
2e Chakra Heiligbeen
 
·
3e Chakra Zonnevlecht
 
·
4e Chakra Hart
 
·
5e Chakra Keel
 
·
6e Chakra Voorhoofd
 
·
7e Chakra Kruin
 
·
Reiki
 
·
Reconnection
Overzicht Thema's
 
·
11:11 Code
 
·
De Arcturiërs
 
·
De Mozes Code
 
·
Engelen Pagina
 
·
Spirituele vakanties
Overzicht Boeken
 
·
Eckhart Tolle
 
·
De Kinderen van de Wet van Een
 
·
De Binnenste Kring
 
·
De Maria Magdalena Code
 
·
Multidimensionaal bewustzijn
 
·
Ziekte is onwetendheid
 
 

 

 
  Thema: Channelings - De Arcturiërs
     
 

De Arcturiërs zijn wezens die leven op drie planeten in het Arcturus-sterrenstelsel. Er zijn verschillende mensen op Aarde die voor deze wezens fungeren als medium (van wie sommigen zelf van Arcturus afkomstig zijn), zoals Sal Rachele en Suzan Caroll, of Janosh die werkt met door de Arcturiërs geïnspireerde coderingen en patronen die we ook in graancirkels tegenkomen. Afbeeldingen van deze coderingen zijn opgenomen in de onder-staande artikelen. Uitgebreide informatie over deze coderingen is te vinden op de website van Janosh. Een ander medium is Richard die werkt met zandcirkels. Zijn website is artdezign.

Afbeelding links: De Arcturiërs Juliano en Helio-ah staan voor een heel groot ruimteschip, maar het is meer een shuttle dan een moederschip. De Arcturiërs geven veel details over de afbeelding. Zij zeiden dat de vrouw, Helio-ah, kleiner is en de uiterlijke kenmerken van een vrouw heeft zoals wij die kennen. Haar ogen zijn amandelvormig terwijl Juliano's ogen rond zijn. Zij heeft opvallende wenkbrauwen terwijl Juliano die niet heeft. Helio-ah draagt een lange wat ruimer zittende broek in tegenstelling tot Juliano's strakker zittende broek. Zij dragen allebei capes met het symbool van de Heilige Driehoek op de rechter schouder. Zij dragen schoenen die als sokken om hun voeten zitten. Zij hebben maar drie vingers en tenen aan elke hand en voet. Hun kleding is luminescent en zij worden omgeven door een goud-witte halo. Juliano en Helio-ah zijn tweelingzielen en zij vullen elkaar uitstekend aan. Zij zeggen dat mediteren over deze afbeelding helpt je derde oog te openen. Bron: Ditrianum Media Center

Arcturiërs
Ze communiceren met ons, telepathisch, via channelings en via onze droomtoestand, echter alleen als een persoon dit wil. Ze zijn ook in staat om healings te geven als iemand daarom vraagt, d.m.v. hun lichttechnologieën. Ze hebben technologieën beschikbaar voor ascensie en persoonlijke zuivering. Ze hebben ook hele geavanceerde technologieën voor de zuivering van moeder Aarde.

De Arcturiërs laten ons weten dat er een Goddelijke Blauwdruk bestaat voor de Aarde. Om deze te realiseren is het belangrijk dat elk mens zijn eigen Goddelijke Blauwdruk realiseert. Het is aan ieder mens om te werken werken aan zijn of haar ascensieproces, waarbij ze graag assisteren, zoals met onderstaande healing:

Healing met de Heer van Arcturus en de Arcturiërs

 • Ga ontspannen zitten
 • Neem een diepe ademhaling
 • We roepen de heer van Arcturus en de Arcturiërs aan en vragen om een 100% lichtquotiënt verhoging, en tevens om een healing en versterking van die delen van het fysieke lichaam die aandacht vragen.
 • We vragen om hulp met het in balans brengen van de meridiaan stromen in het lichaam.
 • We vragen de heer van Arcturus en de Arcturiërs om de vloeibare kristaltechnologie die alle negatieve energie meteen deactiveert.
 • We vragen de heer van Arcturus om de Gouden Cilinder. De verwijdert giftige energieën en tevens ongewenste implantaten, elementen, parasieten, etherisch slijm en ongebalanceerdheden. Het is als een grote magneet die onzuiverheden uit je lichaam trekt.
 • We vragen de heer van Arcturus en de Arcturiërs om de installatie van het Arcturische Prana Wind Systeem in je energieveld. Dit is een soort ventilator die in je hartchakra geplaatst wordt, die alle negatieve energie uit je energieveld blaast. Het lijnt tevens je meridianen uit. Het zuivert ook je bloedvaten en heeft een versterkend effect op je hele fysieke voertuig.
 • We vragen de Arcturiërs om het Arcturische Vreugde Systeem. De Arcturiërs zenden je pure vreugde van de negende straal. Vreugde is heel helend. Ascensie, vreugde en liefde zijn met elkaar verbonden.
 • We vragen de heer van Arcturus en de Arcturiërs om een verhoging van het voltage. Dit verhoog de stroom van spirituele stroom door het lichaam.
 • Verder vragen we om de installatie van het Arcturische bepantseringssysteem.
 • Als laatste vragen we de heer van Arcturus en de Arcturiërs om de biochemische etherische samenstelling te herprogrammeren.
 • Voel hoe je lichaam nu aanvoelt.
 • Neem een diepe ademhaling en rek je helemaal uit.

Channeling van de Arcturiërs: klik hier

Voor meer informatie over de Arcturische healingtechnieken: klik hier

De Arcturiërs hebben een van de meest geavanceerde beschavingen in onze melkwegstelsel. Ze liggen ons naar schatting zo'n 3000 jaar voor in ontwikkeling. Ze leven bij de ster Arcturus, zo'n 36 lichtjaar van de aarde. Het is een vijfdimensionale beschaving en als het ware een prototype voor de toekomst van de aarde. Ze houden zich bezig met Godrealisatie. Van de Arcturiërs kunnen we leren dat het belangrijkste element voor het leven in de vijfde dimensie liefde is. Ze werken nauw samen met de geascendeerde meesters. Ze reizen door de ruimte met hun sterrenschepen. Ze hebben ons ook beschermd tegen negatieve Buitenaardsen. Even voor de beeldvorming: ze zijn ongeveer 1.20m en slank van postuur. Hun huid heeft een groenachtige kleur. Ze hebben drie vingers. Ze kunnen objecten met gedachtekracht verplaatsen en zijn heel telepathisch. Ze leven zo'n 350 à 400 jaar. Er is geen ziekte op Arcturus, deze is sinds eeuwen uitgebannen. Er is geen competitie. Een maat voor succes in het leven is hun lichtfrequentie. Ze zijn heel dienstbaar en ze leven veel in groepsbewustzijn omdat ze weten dat ze allen één zijn. Verder hebben ze een goed gevoel voor humor... :)

De Arcturiërs zijn betrokken bij de aarde sinds dat er leven op deze planeet is. Ze assisteren ons nu bij de overgang van de derde via de vierde naar vijfde dimensie. Ze houden zich bv bezig met het activeren van energiepunten.

Aanverwante boeken:
Seven Steps To Soul
Seven Steps To Soul
Suzan Caroll
Keys of the Arcturians
Keys of the Arcturians
Janosh
De kunst van graancirkelcodes beleven
De kunst van graancirkelcodes beleven
Janosh
Tools of the Arcturians
Tools of the Arcturians
Janosh
 
Aanbieders kunnen hier adverteren voor een bedrag van 35 euro per pagina en jaar. Aanvragen via de mail
 
     
 

De laatste 2 aangemelde Weblinken: Channelings - De Arcturiërs