·
Home
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
Overzicht Therapieën
 
·
1e Chakra Basis
 
·
2e Chakra Heiligbeen
 
·
3e Chakra Zonnevlecht
 
·
4e Chakra Hart
 
·
5e Chakra Keel
 
·
6e Chakra Voorhoofd
 
·
7e Chakra Kruin
 
·
Reiki
 
·
Reconnection
Overzicht Thema's
 
·
11:11 Code
 
·
De Arcturiërs
 
·
De Mozes Code
 
·
Engelen Pagina
 
·
Spirituele vakanties
Overzicht Boeken
 
·
Eckhart Tolle
 
·
De Kinderen van de Wet van Een
 
·
De Binnenste Kring
 
·
De Maria Magdalena Code
 
·
Multidimensionaal bewustzijn
 
·
Ziekte is onwetendheid
 
 

 

 
  Thema: James Twyman - De Mozes Code
     
 

Beschrijving

Aan de basis van De Mozes Code ligt de werkelijke functie en beoefening van de Wet van Aantrekking. Deze Wet gaat om het "verkrijgen" van de dingen die je wilt, dingen waarvan je denkt dat ze meer bevrediging in je leven zullen brengen. Maar wat als dat slechts de eerste stap is en het ontcijferen van de Mozes Code meer afhangt van wat jij bereid bent te "geven" dan te "krijgen"? Het zou betekenen dat je al over de vaardigheden beschikt om alles wat jij je ooit gewenst hebt te manifesteren, en wel nu! En dat je de mogelijkheid, zelfs de verantwoordelijkheid hebt om die goddelijke energie in te zetten voor meer dan alleen het aantrekken van geld, een mooiere auto of de perfecte relatie. Je bent hier om de kracht van het goddelijke zelf aan te wenden en een wereld te creëren die gebaseerd is op de wetten van mededogen en vrede. Dat is de taak die hier voor je ligt.

Welkom bij De Mozes Code

Introductie
Het was 3.500 jaar geleden dat Mozes op de berg Horeb de naam van God kreeg onthuld, met daarnaast de inzichten die vertelde van onze goddelijke oorsprong en ons Goddelijke Lot. Het boek van Twyman is hieraan gewijd.

Mijns inziens geheel onterecht wordt dit boek gezien als een verdieping van The Secret Twyman verdient beter. Waar naar mijn bescheiden mening The Secret een luchtig romannetje is met vage verwijzingen over hoe jij je Goddelijke Status kunt begrijpen/inzien/ervaren en de wet van aantrekking "beheerst", maakt Twyman heel concreet wat ervoor nodig is om dit Goddelijke Zelfinzicht te realiseren en de persoon te worden die als vanzelf de dingen aantrekt.

<< Lees verder >>

De eerste DVD die Heart Media gaat uitbrengen met Nederlandse ondertiteling is De Mozes Code. De Mozes Code is een zeer krachtige film die enkelen bekende spirituele leiders van deze tijd bij elkaar brengt. Ze discussieren over het belang van dienstbaarheid als spirituele daad.

De Mozes Code toont dynamische spirituele leraren en auteurs van bestsellers die de wijsheid en inzichten delen over de werkelijke betekenis van overvloed. De sprekers zijn Cheryl Richardson, Iyanla Vanzant, Sonia Choquette, Gregg Braden, Neale Donald Walsch (gesprekken met God), James van Praagh (The Ghost Whisperer) en Debbie Ford.

De film herinnert ons er aan dat inderdaad een ieder van ons de macht heeft om de wereld te veranderen.

FilmTrailer

 

Boeken van
James F. Twyman
De Mozes Code
De Mozes Code
James F. Twyman
Het geheim van de geliefde discipel
Het geheim van de geliefde discipel
James F. Twyman
Jonge boodschappers
Jonge boodschappers
James F. Twyman
Vrede zijn
Vrede zijn
James F. Twyman
 
Wet van aantrekking
 
Aanbieders kunnen hier adverteren voor een bedrag van 35 euro per pagina en jaar. Aanvragen via de mail
 
     
 

De laatste 3 aangemelde Weblinken: Wet van aantrekking