·
Home
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
Overzicht Therapieën
 
·
1e Chakra Basis
 
·
2e Chakra Heiligbeen
 
·
3e Chakra Zonnevlecht
 
·
4e Chakra Hart
 
·
5e Chakra Keel
 
·
6e Chakra Voorhoofd
 
·
7e Chakra Kruin
 
·
Reiki
 
·
Reconnection
Overzicht Thema's
 
·
11:11 Code
 
·
De Arcturiërs
 
·
De Mozes Code
 
·
Engelen Pagina
 
·
Spirituele vakanties
Overzicht Boeken
 
·
Eckhart Tolle
 
·
De Kinderen van de Wet van Een
 
·
De Binnenste Kring
 
·
De Maria Magdalena Code
 
·
Multidimensionaal bewustzijn
 
·
Ziekte is onwetendheid
 
 

 

 
  Healing / Therapie: Reconnective Healing™
     
 

De bijzondere Reconnective Healing™ is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Eric geniet veel belangstelling van top doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. Onder andere van het Jackson Memorial Hospital, UCLA, universiteitsziekenhuis van Miami en Arizona.

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt:

Reconnective Healing™ een krachtige nieuwe manier, die lichaam en geest kunnen helen. Reconnective Healing™ is sterk verschillend van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

The Reconnection™ verbindt ons met nieuwe "axiatonal" lijnen die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze healing en uiteindelijk voor onze evolutie.

Boek: "De Reconnectie – heel anderen, heel jezelf"

Volgens Deepak Chopra levert dit boek een ‘interessant en nieuw inzicht in de dynamiek van genezing’. De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld.
Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt.

De ‘nieuwe frequenties van genezing’ die door Pearl hier worden beschreven, overstijgen alles wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden. Volg Eric Pearl op zijn ontwikkelingstocht van regulier arts/chiropractor naar de verbazingwekkende ontdekking van deze nieuwe energie. Met buitengewoon veel humor en relativerend vermogen neemt hij afstand van onnodige rituelen rond genezing en komt hij tot de conclusie dat deze genezing een verbond is tussen patiënt, genezer en het Universum. Dit verbond noemt hij Reconnectie, om vooral aan te geven dat het gaat om het herstel van de band met Ons Hoger Zelf.

Dit boek is een helende reis die je opnieuw verbindt met de Oorsprong. Eric Pearl laat ons een kijkje nemen in zijn eigen ziel, maakt ons deelgenoot van zijn verwondering over de wonderen die in zijn omgeving gebeuren, van zijn geluk en plezier als hij zijn patiënten ziet genezen.

Boeken over Reconnection
The Reconnection
The Reconnection
Eric Pearl
 
Reconnection Healers
 
Aanbieders kunnen hier adverteren voor een bedrag van 35 euro per pagina en jaar. Aanvragen via de mail
 
Eric Pearl - Reconnective Healing Seminars and Reconnection Practitioners Directory. The official web site for The Reconnection. You'll find information on mastery of healing.
   
 

De laatste 2 aangemelde Weblinken: Reconnection